A Tarot-kártyák támpontot adnak arra, hogy mi fog történni a közeljövőben. Tanácsai segítenek a csillagjegyeknek abban, hogy eldöntsék az irányt, és könnyen vonzzák a megfelelő eseményeket az életben.

Kos

Ezen a novemberi héten a Kosok jobbra fordíthatják az életüket. A Torony kártya az illúziók elhagyására szólít fel, arra, hogy búcsút mondjunk az elavult terveknek, és elinduljunk az új magasságok felé vezető úton.

A Császárnő kártya azt üzeni a Kosoknak, hogy jó irányba haladnak, és hamarosan learathatják munkájuk gyümölcsét. Ezzel a kártyával nem érdemes elsietni a dolgokat – bízhatsz a sorsban, és nyugodtan intézheted a dolgaidat.

A Főpapnő kártyával a Kosnak a szívére kell hallgatnia, hogy ne essen azonnali szeszélyek áldozatául, és ne váljon manipulátorok áldozatává, akik árthatnak a terveinek.

Bika

A Hold-kártya szerint a Bikáknak nem szabad az érzelmeknek engedve és a pletykákban bízva kezdeniük a hetet. A kártya figyelmeztet a problémákra, amelyek akkor merülnek fel, ha kételkedsz magadban, és nem ellenőrzöd a beérkező információkat.

A Szerencsekerék kártya olyan változásokat jelez, amelyekre a Bika nem biztos, hogy fel van készülve. Ne légy meggondolatlan ezzel a kártyával: sokkal fontosabb, hogy megtaláld azt a belső egyensúlyt, hogy elgondolkodhass, és megtaláld az egyetlen igazi kiutat ebből a helyzetből.

A hét végére a Csillag kártya azt jelzi, hogy a Bikák problémái enyhülnek. A kártya a megfelelő taktikát jelzi, amikor nincs ok aggodalomra vagy kapkodásra. Ha a Bikák átgondoltan követik választott ügyüket, gyorsan sikerre jutnak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X