Készülj fel egy újabb februári hétre, és vonzd a szerencsét a Senior Arcanes segítségével. A Tarot-kártyáknak köszönhetően a csillagjegyek képesek lesznek olyan taktikát választani, amely a sikerhez vezet, megkerülve a baklövéseket és a bajokat.

Kos

A Mértékletesség kártyája nyitja a hetet, arra ösztönözve a Kosokat, hogy tartózkodjanak a spontán cselekedetektől. A kártya azt sugallja, hogy átgondoltan kell dolgoznod, hogy ne hagyj megoldatlanul semmit, ami negatívan befolyásolhatná a jövőbeli sikereket.

A Főpapnő kártya egy korai végkifejletre utal, amikor a Kos képes lesz megérteni a történések lényegét, és megismerni azokat a titkokat, amelyek segítenek a helyes döntések meghozatalában. A kártya azt tanácsolja, hogy hallgass a belső hangodra, és ne hagyd figyelmen kívül az előérzeteit, hogy ne találkozz visszaesésekkel.

A Császár a bölcsesség és az elszántság kártyája. A Kos képes lesz a helyes döntéseket meghozni, megtalálni a hasonlóan gondolkodó embereket, és könnyedén eléri a sikereket. A legfontosabb, hogy ne halogassuk a dolgokat, és ne próbáljunk meg csalni.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Bika

A Szekér kártya arra ösztönzi a Bikákat, hogy legyenek bátrak. A kártya lehetőséget sugall arra, hogy új eredményeket érj el, és drámaian megváltoztasd az életedet, de ehhez sietned kell, hogy ne maradj le az ígéretes lehetőségekről.

Az Ítélet kártya lehetőséget ad a Bikáknak arra, hogy megoldják a nehéz kérdéseket, elengedjék a terheket, és mély levegőt vegyenek, mielőtt új eredményekhez nyúlnának. Ez a kártya sikert ígér azoknak, akik óvatosak, és nem hagyják, hogy a kétségek az útjukba álljanak.

Az Erő kártya arra ösztönzi a Bikákat, hogy optimistán tekintsenek a jövőbe, és ne féljenek a változásoktól. Ezen a kártyán nincs helye a tétlenségnek – a sors a bátraknak és elszántaknak kínál esélyt.

Ikrek

A hét eleje nem lesz a legkönnyebb az Ikrek számára. Az ördög kártya olyan akadályokra mutat rá, amelyeket becsülettel kell elhárítani, hogy sikereket vonzzunk, és elkerüljük a holtpontot, ha engedünk a provokációnak vagy a pillanatnyi szeszélyeknek.

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

A Nap kártya szerint az Ikrek győzedelmeskednek. Ez a kártya a problémák megoldásáról, az új lehetőségekről és a pénzügyi jólétről szól. Ez a kártya lehetőséget ad az Ikreknek, hogy megkapjanak valamit, amiről már régóta álmodtak.

A Bolond az elrendezésben egy olyan kártya, amely arra ösztönzi az Ikreket, hogy ne hagyják magukat lerázni. A kártya új lehetőségekre mutat rá, ha valaki odafigyel a sors jeleire, valamint arra, hogy ne hanyagolja el a felelősségét.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X