Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, Július 19.

Kos

Tarot kártya: Kardok ásza

Kedves Kos, az élet a tanulás és a növekedés végtelen útja. A Kardok ásza arra ösztönöz, hogy fogadd el a kíváncsiságot, mint egy gyermek, aki egy új játékot fedez fel. Keresd a tudást, tegyél fel kérdéseket, és légy nyitott az új ötletekre. A kíváncsi gondolkodásmód felvállalása kitágítja a látókörödet, bölcsességgel és éleslátással ruház fel.

Bika

Tarot kártya: A mágus

Ne feledd, kedves Bika, az élet dobhat neked néhány citromot, de benned van az erő, hogy hatalmas limonádét készíts. Fogadd el az erődet, nézz szembe a kihívásokkal, és ne feledd, hogy mindig találj humort az élet apró abszurditásaiban. Erősebb vagy, mint gondolnád, és egy csipetnyi szellemességgel meghódítod a világot.

Ikrek

Tarot kártya: A császárnő

Kedves Ikrek, az élet lehet rendetlen és kiszámíthatatlan, akárcsak a konyha egy sikertelen főzési kísérlet után. De ne félj! A Császárnő arra emlékeztet, hogy a káosz közepette hihetetlen erő lakozik benned. Fogadd el a gondoskodó természetedet, használd ki kreativitásodat, és kezeld az élet kihívásait kegyesen. Megoldod, még akkor is, ha a szennyes halom azzal fenyeget, hogy egészben elnyel.

Rák

Tarot kártya: A szekér

Figyelj, kedves Rák. A Szekér azért van itt, hogy emlékeztessen arra, hogy az életed gyeplőjét te tartod a kezedben. Megvan a hatalmad, hogy irányítsd az utadat és megvalósítsd az álmaidat. Fogadd el az elszántságodat és a lendületedet. Vedd kezedbe a sorsod irányítását, mint egy ügyes autóversenyző. Navigálj magabiztosan az élet fordulópontjain, és figyeld, ahogy a siker állandó társaddá válik.

Oroszlán

Tarot kártya: Erő

Kedves Oroszlán, az élet néha olyan görbe labdákat dob, amelyek miatt úgy érezheted, mintha vad hullámvasúton utaznál. De tudod mit? Egy Oroszlán ereje lakozik benned. Bármilyen kihívás is érjen, használd ki a belső bátorságodat és kitartásodat. Üvölts hangosan, és nézz szembe a félelmeiddel. Erősebb vagy, mint gondolnád.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Szűz

Tarot kártya: Érmék négyes

Az élet forgószéllel járhat, és könnyen úgy érezheted, hogy elragad a sodrás. De ne félj, kedves Szűz. Az Érmék négyes azt tanácsolja, hogy a vihar közepette a stabilitás talaján nyugodj meg. Találj vigaszt a rutinokban, és teremts szilárd alapot magadnak. Ez erőt ad ahhoz, hogy bármilyen vihart átvészelj, ami az utadba kerül, legyen az egy nyűgös kisgyerek vagy egy követelőző főnök.

Mérleg

Tarot kártya: Nap

Kedves Mérleg, az élet túl rövid ahhoz, hogy a negatívumokon rágódjunk. A Nap arra emlékeztet, hogy öleld magadhoz az örömöt, és hagyd, hogy a pozitivitás feldobja a napjaidat. Találj örömöt az egyszerű dolgokban, nevess, amíg az oldalad nem fáj, és táncolj úgy, mintha senki sem figyelne. Ha pozitívan sugározol, olyan lehetőségeket és élményeket vonzol majd magadhoz, amelyek boldogsággal töltik el a szívedet.

Skorpió

Tarot kártya: Szerencsekerék

Figyelj oda! Gyakran a részletek azok, amelyek megharapnak, amikor elveszíted a világba vetett hitedet, vagy nem érdekelnek mások, és úgy döntöttél, hogy elvonatkoztatsz. Az érzékelés a minden. Lehet, hogy csapdában érzed magad, de nézz közelebbről. Azok a kardok tényleg olyan félelmetesek, mint amilyennek látszanak, vagy csupán kartonpapírból kivágottak? Változtasd meg a nézőpontodat, és meglátod, hogy a szabaduláshoz szükséges erő a saját elmédben rejlik.

Nyilas

Tarot kártya: Érmék hetes

Meg tudod tenni, amit meg kell tenned, kedves Nyilas. Még ha időnként egy újabb kusza hálóba is keveredsz, megvan a tapasztalatod és a rugalmasságod ahhoz, hogy kivergődj belőle. Az élet egy kaland, kedves Nyilas, tele csomókkal és gubancokkal, de te készen állsz arra, hogy szembenézz velük, és meghódítsd a világot. Csak el kell döntened, hogy ezt kell tenned magadért ezen az új úton.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Bak

Tarot kártya: Kardok nyolcas

Lám, lám, lám, kedves Bak. A Kardok nyolcasa megjött, és úgy tűnik, hogy az élet kusza hálójába keveredtél. Ismered azokat a pillanatokat, amikor úgy érzed, elakadtál, mintha egy pulóverbe akadtál volna, amit véletlenül fordítva vettél fel? Mindannyian voltunk már így, nem igaz?
De ne félj, kedved Bak. Bár úgy érezheted, hogy a körülmények megkötöznek és elvakítanak, ne feledd, hogy nálad van a kulcs a saját felszabadulásodhoz. Itt az ideje, hogy a belső Houdinit irányítsd, és megtaláld a kiutat ebből a rejtélyből.

Vízöntő

Tarot kártya: Botok kilences

Néha az emberek okoznak problémákat, néha pedig mi magunk okozunk. Ma végy egy mély lélegzetet, és lazítsd meg azt a metaforikus pulóvert. Nézd meg alaposan a szálakat, amelyek kötnek téged, és rá fogsz jönni, hogy némelyiküket saját magadnak köszönheted. Igen, kedves Vízöntő, akaratlanul te hoztál létre néhány olyan akadályt, amely visszatart téged. Itt az ideje, hogy szembenézz ezekkel az önkorlátozó hiedelmekkel, és szembeszállj velük.

Halak

Tarot kártya: Botok hatos

Soha nem arra szántak, hogy mindent egyedül csinálj. Segítségre van szükséged, ezért kérj segítséget. Nyúlj másokhoz támogatásért. Néha csak egy segítő kézre van szükség ahhoz, hogy kibogozd a zűrzavart. Vedd körül magad olyanokkal, akik felemelnek és bátorítanak, mint például az a megbízható barátod, aki mindig tudja, hogyan nevettessen meg, amíg ki nem fújod a tejet az orrodon.

X