Kos

Tarot kártya: Hold

A mai nap egy kicsit több figyelmet kíván a részletekre, mint amennyit általában szoktál adni. A Hold tarotkártya olyan, mintha a szőr a tarkódon állna, jelezve, hogy valami gyanús dolog kerülhet az utadba.

Ha pedig rohansz az életeddel, lehet, hogy nem veszel észre egy vörös zászlót, ami a napnál is világosabb. Nincs szükséged arra, hogy az utólagos belátás holnap 20/20 legyen. Ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel, hazudik vagy pontatlan, ma van itt az ideje, hogy szólj.

Bika

Tarot kártya: Botok kilences

Ki szereti a csoportos projekteket? Emeld fel a kezed! Valószínűleg nem te leszel az első, aki ma önként jelentkezik egy csapatban való együttműködésre. Miért, amikor egyedül is több munkát kaphatsz?

A mai tarot kártya arra figyelmeztet, hogy ma felkérhetnek arra, hogy legyél a vezetője egy olyan projektnek, amelyben mindenki közreműködik. Elméletben remek ötlet, de ez a kártya azt üzeni, hogy lehet, hogy neked kell felvenned a labdát, amikor az leesik. Mit tudsz mondani? Te egy hős vagy!

Ikrek

Tarot kártya: Érmék lovagja

Készen állsz arra, hogy pénzt keress, kedves Ikrek. Ez a kártya tele van energiával, ambícióval és azzal a vággyal, hogy a pénzügyi életedben meg akarsz valósítani dolgokat. Nem vagy elégedett azzal, ahogy a dolgok állnak számodra a jelenlegi gazdasági helyzetedben. Többet akarsz az élettől, és ez azt jelenti, hogy meg kell szerezned az ehhez szükséges pénzt.

Tehát, ha a következő legjobb ötletre vadászol, ne ülj le és várd meg, hogy az eljöjjön hozzád. Írd le az üzleti terved első vázlatát. A dolgok akkor történnek, ha időt szakítasz a sikeredre.

Rák

Tarot kártya: Érmék hatos

Az élet bizonyos szabályokat követ, és a bőség az adok-kapok birodalmából származik. Adakozó vagy, kedves Rák, és amikor látod, hogy valaki rászorul, a szíved vérzik érte, és minden módon segíteni akarsz, ahogy csak tudsz. Ma azonban lehet, hogy neked kell a befogadónak lenned.

Ettől kellemetlenül érezheted magad, és egy kicsit sebezhetőnek is. Légy kegyes önmagad a körülményekhez képest. Imádod azt az érzést, amikor képes vagy segíteni egy másik embernek. Ez az az ajándék, amit megoszthatsz egy barátoddal, ha hagyod, hogy ő adjon neked valamit, amit te szeretnél.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelembe esik 2023 decemberében

Oroszlán

Tarot kártya: Kelyhek négyes

Szereted, ha a dolgok rendben vannak, és amikor pontosan meg tudod tervezni és strukturálni a napirendedet, akkor érzed magad a legboldogabbnak. Ma azonban ez egy olyan nap, amikor meglátod, mit tudsz „a falhoz vágni, hátha megragad”.

Nem ez a kedvenc életmódod, de vannak napok, amikor az intuíciódnak és az érzelmi intelligenciádnak elégnek kell lennie ahhoz, hogy átvészeld a napot. Csak így tovább, kedves Oroszlán!

Szűz

Tarot kártya: Érmék nyolcas

Most keményen dolgozol, hogy holnap olyan életet élhess, amilyet szeretnél. A mai erőfeszítés a holnapi gazdagság, és te ezért vagy itt! Az érmék nyolcas a tanuló vagy tanonc tarotkártyája, aki keményen dolgozik, és másoktól tanul.

Nem könnyű arra várni, hogy a jövőd elkezdődjön, de építő üzemmódban vagy. Ez a legjobb időszak arra, hogy minden tudást megszerezz, amit csak tudsz. Hamarosan a saját lábadra állsz, és a saját módszereddel csinálod a dolgokat. Készen akarsz állni. Tarts ki, kedves Szűz! Ma még követő vagy, holnap már te leszel a vezető!

Mérleg

Tarot kártya: A szekér

Hű, a Szekér tarot kártya. Két dolgot jelent, kedves Mérleg, és neked ez jól jön, mert mindig az érem mindkét oldaláról nézed az életet. Az egyik oldalról, hogy túl fogod élni ezt a nehéz időszakot. De ez a kártya azt is jelenti, hogy nem lesz könnyű. Lehet, hogy legszívesebben feladnád, bedobnád a törülközőt, és azt mondanád, hogy nem éri meg az erőfeszítés.

Bár lehet, hogy nem kapsz kritikát az életedben lévő emberektől, amiért kiszállsz és elengeded ezt a dolgot, de győződj meg róla, hogy azt teszed, amitől a szíved békében érzi magát. Ha ez az, hogy addig maradsz, amíg végig nem látod, akkor ezt kell tenned. Megoldod, kedves Mérleg.

Skorpió

Tarot kártya: Botok kettes

Nos, ez ígéretesnek tűnik, kedves Skorpió. Két lehetőség is kínálkozik számodra, és mindkettő egyformán jó! Itt az alkalom, hogy újra feltaláld magad, ha akarod, vagy hogy szintet lépj egy már kialakult helyzetben.

Ezt már olvastad?
Ez az 5 csillagjegy 2023 decemberében hozza meg élete legjobb döntését

Nincs jó vagy rossz válasz. Behunyhatod a szemed és választhatsz, vagy kockáztathatsz és mindkét lábadon landolhatsz. Szép dolog, amikor az univerzum egy dupla ütést ad a kezedbe.

Nyilas

Tarot kártya: Az akasztott ember

Az életben oly sok mindent várakozásnak érezhetsz, és nem akarsz majd egy másik ember miatt ülni, aki nem tudja kitalálni, hogy mit is akar ma csinálni.

A határozatlanság a létezésed csapása, és ez a tarotkártya azt jelzi, hogy vágni akarsz majd, és nem akarsz a kelleténél több időt pazarolni. Az Akasztott ember tudatja veled, hogy jó ötlet ma időkorlátot szabni. Légy nyitott ezzel kapcsolatban. Az idő senkire sem vár, kedves Nyilas.

Bak

Tarot kártya: Kelyhek nyolcas

Az életben minden a maga évszakán belül történik. Szomorúságot érezhetsz annak tudatában, hogy életed egy fejezete véget ér, és ideje továbblépni valami új felé. Ez egy izgalmas pillanat, mert azt jelzi, hogy fejlődsz. Ugyanakkor hiányozni fognak azok az emlékek és pillanatok, amelyeket az út során megismert barátaiddal osztottál meg.

Ne hagyd, hogy a változás keserédessége visszatartson ettől a lépéstől. A Kelyhek nyolcas azt üzeni, hogy valamire szükség van ahhoz, hogy az életed magasabb szintre kerüljön. Ez jót tesz neked, kedves Bak!

Vízöntő

Tarot kártya: A remete

Mérföldes memóriád van. Megtanultad, mi vált be, és tudod, mi nem vált be. Arról van szó, hogy azt használd, ami hatékony. Véleményed van a dolgok megváltoztatásáról, és szeretnél új szemléletet kipróbálni, de lehet, hogy mások, akik „régi vágásúak”, ellenállást tanúsítanak.

Függetlenül attól, hogyan alakul ez a nap, a Remete tarotkártya azt jelzi, hogy találkozni fogsz hatósági személyekkel, és megpróbálod megoldani a dolgokat. Sok szerencsét!

Halak

Tarot kártya: Botok királynője

Ez egy olyan időszak, amikor az intuíciód egy kicsit megelőzheti a fejedben lévő tudásodat. Időnként egy-egy látomás vagy álom a szívedben manifesztálódik, és akkor a többi részednek fel kell zárkóznia.

A Botok királynője azt üzeni, hogy itt az ideje, hogy bízz a megérzéseidben, és nézd meg, hová vezetnek a dolgok. Ne utasítsd el az ötletedet, és ne mondd, hogy a képzeleted kipurcant. Lehet, hogy a jövőt látod. Várnod kell, hogy kiderüljön.

X