Tarot előrejelzés minden csillagjegyhez Szeptember 12-re

Kos

Tarot kártya: A szerelmesek
Itt vagyunk, kedves Kos. A szerelmesek tarotkártya a romantikus életedet hozza fel, és bár imádsz szerelmes lenni, nem akarod elveszíteni önmagadat vagy a függetlenségedet.

Ma úgy érezheted, hogy kissé fojtogat valaki figyelme, és a reakciód lehet egy félelemreakció. Ahelyett, hogy a leggyorsabb menekülőutat képzeled el, inkább gondolj arra, mi zajlik a szívedben. Mindkét világból a legjobbat kaphatod, valakit, aki szeret téged, és teret, amikor szükséged van rá.

Bika

Tarot kártya: A főpapnő

Ha önbizalomról van szó, a képed a szótárban a szó mellett áll. Nagy önbecsüléssel rendelkezel, és ha arról van szó, hogy hallgatsz a megérzéseidre és bízol bennük, akkor mindig igazad van.

Így amikor a Főpapnő tarotkártyát kapod egy olvasás során, az megerősítést jelent abban, amit már tudsz. Azért vagy itt, hogy vezető szerepet tölts be, és hogy bátor és erős légy. Lehet, hogy nem „akarsz” projektek élére állni vagy vezető szerepet vállalni, de ettől függetlenül ez a te sorsod az életben.

Ezt már olvastad?
Pénteki horoszkóp, Szeptember 22., Jó híreket kapsz a távolból

Ikrek

Tarot kártya: Erő

A munkát kétféleképpen lehet elvégezni: erővel vagy ésszel. A két lehetőség közül az utóbbit választod, mégpedig azért, mert örökké kíváncsi vagy, és mindig a válaszokat keresed.

Ma egy rejtélyes problémával szembesülsz, amelyet meg kell oldanod. Lehet, hogy arra gondolsz, hogy mindent egyedül csinálsz, hogy némi pénzt spórolj, de okos lépés lehet, ha szakemberekre bízod a dolgot. Ezért ma ezt az utat választod.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X