Kos

Tarot kártya: A szerelmesek

Hűha, kedves Kos, két egymást követő napon kaptad a Szerelmesek tarotkártyát. A szerelmi életed ezen a héten határozottan a figyelem középpontjában áll, ami azt jelenti, hogy nagy figyelmet kérnek tőled. A Szerelmesek, ismét a szerelmi figyelemelterelésről szól. Lehet, hogy rossz dologra koncentrálsz a kapcsolatodban. Talán olyasmit szeretnél, amit a partnered nem tud megadni … és azt keresed, hátha máshol találod meg. Befelé vagy kifelé, kedves Kos? Értékeld, amid van, vagy ideje elengedni.

Bika

Tarot kártya: Igazság

Ma te vagy az igazság harcosa, és lehet, hogy kifogásolod valaki igazságtalan bánásmódját. Lehet, hogy támogatást nyújtasz valakinek, akinek barátra van szüksége. Lehet, hogy a rendőrséggel dolgozol együtt, vagy segítesz valakinek egy ügyen dolgozni. Vagy éppen válóperrel kapcsolatos ügyet indítasz, vagy peres eljárást kezdeményezel. Ma sok minden történik, és mindez a joghoz kapcsolódó ügyekkel van összefüggésben.

Ikrek

Tarot kártya: Az Ördög

A kísértés mindenütt ott van, és minden alkalommal, amikor egy olyan vágyat érzel, amiről tudod, hogy nem jó neked, megerősíted képességedet, hogy ne mondd ki a „nem” szót valakinek. Ma egy lépéssel előtte kell lenned mindenki másnak. Minden alkalommal, amikor úgy érzed, hogy engednél valaminek, ami árt neked, emlékezz rá, hogy ez csak pillanatnyi. A vágy mindig elmúlik.

Rák

Tarot kártya: Mértékletesség

Ez a tarot kártya az aggodalmaskodás lényegét ragadja meg… amikor annyira összpontosítasz egy gondolatra, hogy az kompulzív cselekedetté válik. Ma a saját elméd önmegtartóztatásával fogsz küzdeni. Egy kis plusz erőfeszítésre lesz szükség a belső kritikus elhallgattatásához és a megoldások felismeréséhez. Az elméd tréfás módján becsaphat téged, és olyan dolgokba hihetsz, amelyek nem igazak.

Ezt már olvastad?
Tarot jóslás December 10-re, minden csillagjegy számára

Oroszlán

Tarot kártya: A Hold

Olyan vicces, hogy amikor nem vagy kész hallani az igazságot, az elméd és minden körülötted lévő úgy tűnik, mintha elrejtené azt a szemed elől. Ma lehet, hogy egyfajta tébolyt tapasztalsz, de ne aggódj, ez nem fog túl sokáig tartani. Az elméd ma védőként működik, és ahogy a lelked bölcs lesz egy helyzet vagy egy személy igazságáról, segít neked abban, hogy lásd, amit látnod kell. Nem lesz túl hamar, de az igazság időben napvilágra kerül.

Szűz

Tarot kártya: A Csillag

Az univerzum mindig munkálkodik a körülötted lévő világban. Attól kezdve, hogy egy idegen találkozik veled, és kedves szavakat mond, egészen addig, hogy azt találod, amire szükséged van, amikor még nem is tudtad, hogy szükséged van rá, ma sok csoda történik. A Csillag tarot kártya azt kéri tőled, hogy amikor megkapod a csodát, mindig továbbadj valamit másnak. Mások áldásban részesülnek attól, amit értük teszel, és te is hálás leszel, mert segíthetsz olyan ügyeknek, amelyeket belsőleg is megértessz.

Mérleg

Tarot kártya: A Főpapnő

A Főpapnő a te mai tarot kártyád, és ez egy vezetői szimbólum, valamint a legmagasabb női energia kifejeződése. Mint egy Mérleg, sugárzod a szeretetet. Alig van olyan, aki jobban tudna szeretni másokat, és ma éppen a te szeretetedet látják az emberek. Női energiával és intuícióval vezetsz. Lágy energiád van, amely szeretettel és gyengéd gondoskodással vezet másokat. Képes vagy táplálni a kedvesség cselekedeteivel. Fordítsd a figyelmedet a körülötted lévő világ gyógyítására.

Skorpió

Tarot kártya: A Nap

Te egy intenzív csillagjegy vagy, és amikor elkezded a napot, mindent meg akarsz nyerni, amit mondasz vagy teszel. Ez a nap a legjobbat hozza ki belőled. A belső harcosod előjön, hogy harcoljon, amikor nehézségekbe ütközöl, és te győzöl. Amikor a dolgok jól mennek, semmitől sem félsz. Elégedett vagy a helyzeteddel. Ez a kártya azt jelzi, hogy fantasztikus napod lesz, szóval élvezd ki!

Ezt már olvastad?
Csodás napja lesz ezeknek a csillagjegyeknek December 9-én

Nyilas

Tarot kártya: Az akasztott ember

Másoknak nagyszerű tanácsokat adhatsz, de vannak idők, amikor pontosan tudod, mit kell tenned, mégsem teszed meg. Ideje meghallgatnod a szívedet és intézkedned. Nem akarsz később megbánni dolgokat, mert mindenki másnak igyekeztél megfelelni. Önmagadnak tartozol azzal, hogy most azt tedd, amit tenned kell. A te életed, éld te.

Bak

Tarot kártya: Szerencsekerék

Sorsod arra van előre rendelve, hogy sikeres legyél. Mint egy Bak csillagjegyű személy, híres vagy a kemény munkádról. Elképesztő integritással rendelkezel, amikor arról van szó, hogy azt teszed, amit megígérsz. Ezért, amikor megkapod ezt a tarot kártyát, az azt jelenti, hogy jutalomra számíthatsz. Ha több pénzt ígérő állásra szeretnél pályázni, akkor ma van a napja, hogy megtehesd.

Vízöntő

Tarot kártya: A Varázsló

Sok pozitív dolog szól melletted. Tehát, ha úgy érezted, hogy nincs semmi, amit kínálhatsz, nézd meg újra. Az emberek észreveszik a tehetségeidet, és azt gondolják, hogy azok elképesztőek. Nem mindig könnyű észrevenni azt a jót, amit a világba hozol, de hidd el, amikor mások azt mondják, hogy lenyűgöző vagy.

Halak

Tarot kártya: A Világ

Álmodj valamit magadnak, kedves Halak. Ma élénk képzelőerővel rendelkezel. Ez a tarot kártya azt jelenti, hogy rengeteg áldás érkezik az utadra. Tehát ha szeretnél bingo-t játszani a barátaiddal vagy részt venni a vállalati lottósorsoláson, sosem lehet tudni… Ma lehet, hogy te leszel a győztes.

X