Kos

Tarot-kártya: Kardok lovagja

Kedves Kos, a nap nagy terveket és kiemelkedő eredményeket ígér számodra. Nagy reményeket fűzöl ahhoz, amit el tudsz érni, ezért lehet, hogy többet vállalsz magadra, mint amennyit kellene. Jó ötlet, hogy ne terheld túl a napirendedet. Néhány dolog várhat.

Bika

Tarot-kártya: Kardok hármas

Aggódsz a párod hűsége miatt? Ha a múltban megcsaltak, különösen érzékenyen érinthet minden, ami közel áll ahhoz, amin korábban keresztülmentél. Próbálj meg nem aggódni amiatt, amire gyanakszol, hacsak nincsenek kézzelfogható tények.

Ikrek

Tarot-kártya: Kelyhek királya

Az érzések számítanak, de a tettek is. A döntéseid azok, amelyek ma mindent megváltoztathatnak. Még ha motiválatlannak is érzed magad, vagy félsz megtenni valamit, amiről tudod, hogy meg kell tenned, jobb, ha kitartasz, mert a tetteid eredményt hoznak.

Rák

Tarot-kártya: Botok lovagja

Rengeteg energia és tevékenység zajlik az életedben. Ez kaotikusnak és kihívásokkal telinek tűnhet. Ennek következtében magányossággal küzdhetsz.

Ezt már olvastad?
Csodás napja lesz ezeknek a csillagjegyeknek December 6-án

Oroszlán

Tarot-kártya: Szerencsekerék

A megfelelő helyen leszel a megfelelő időben. Aztán, amikor a legkevésbé számítasz rá, valami nagyszerű dolog érkezik az utadba, és megadja neked az áldást, amiért imádkoztál.

Szűz

Tarot-kártya: A Nap

Még a legrosszabb nap is pozitív véget ér. A mai nap kiábrándítóan indulhat, és sok próbatétel elé állíthat, de te felülemelkedsz ezen, és sikeresen túljutsz rajta.

Mérleg

Tarot-kártya: A szeretők

Döntést kell hoznod, ha a szívedről van szó. Még ha két embert is szeretsz, van egy, aki a leginkább kiemelkedik számodra, akivel igazán együtt szeretnél lenni; válaszd azt a személyt.

Skorpió

Tarot-kártya: A mágus

Leleményes tudsz lenni, és kitalálod, hogyan oldj meg egy nem könnyen megoldható problémát. Ne add fel elsőre. Lehet, hogy kudarcot vallasz, de a sok próbálkozással eljön a siker.

Nyilas

Tarot-kártya: A Hold

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben December 7-én

Szívszorító, amikor rájössz, hogy valaki hazudott neked. Nehéz helyreállítani a bizalmat, ha egyszer már megtört. Megpróbálhatsz megbocsátani, de az igazság az, hogy elárulva érzed magad, és időbe telik, amíg túljutsz az érzéseiden.

Bak

Tarot-kártya: A remete

Mondj le minden olyan tervet, amit nem kell ezen a héten megvalósítanod, és használd ki a szabadidődet arra, hogy magaddal foglalkozz. Kevés fontosabb dolog van a lelki egészségednél, és ha úgy érzed, hogy elszakadtál a kapcsolattól, akkor a csendes időtöltés legyen a legfontosabb.

Vízöntő

Tarot-kártya: Halál

A vég mindig szomorú, és egy részed azt kívánja, bárcsak ne kellene búcsút venned a múlttól. De ennek az ajtónak be kell zárulnia, így szabadon élheted a neked szánt életet.

Halak

Tarot-kártya: Ítélet

A józan ész most a legjobb barátod. Sok mindent kockáztatsz, ezért amikor eldöntöd, hogy melyik utat választod, mérlegeld, hogy mi a legpraktikusabb a jelenlegi helyzetedben.

X