Kos

Kedves Kos, figyelmeztetést kapsz a csillagoktól, ami a költségvetésedet érinti. Ez a tarot kártya tudatja veled, hogy a költségvetéseden túli költekezéssel kicsúszhatsz a keretből. Nem kell filléresnek lenned, de egy kis takarékossággal sokat tehetsz.

Bika

Ez az! Itt vannak a boldog idők, és nem csak te fogsz ünnepelni. A családod és a barátaid is körülötted lesznek. Örömöd ragályos. Ne szégyenlősködj, ha meg kell osztanod a jó híreket. Vannak olyan emberek az életedben, akik titokban szurkolnak neked.

Ikrek

Hoppá. Ez nem egy vidám tarot kártya, ezért érdemes lesz vigyázni a hátadra. Ez a kártya azt jelenti, hogy valaki, akiben teljes szívedből megbízol, elárul téged. Lehet, hogy hátba szúr valamivel, amit bizalmasan mondtál. Ezért ma tartsd meg magadnak ezeket a titkokat.

Rák

Vegyél lottószelvényt ezen a héten. A pénz és a szerencse ma összeadódik a számodra, és megütheted a főnyereményt. Soha nem tudhatod, hogy meglesz-e a nyerő kaparós sorsjegy. Még ha nem is vagy fogadós típus, úgy tűnik, a szerencse ezen a héten a te oldaladon áll.

Oroszlán

Az emberek olyan érzékenyek tudnak lenni apró dolgok miatt, és ma úgy érezheted, mintha tojáshéjon járnál. Próbálj meg nem posztolni olyan dolgokat a közösségi médiában, amelyek ellentmondásosak lehetnek. Kerüld el, hogy „felbosszantsd a medvét” és felbosszantsd az embereket valami jelentéktelen dolog miatt.

Ezt már olvastad?
Csodás napja lesz ezeknek a csillagjegyeknek December 6-án

Szűz

Sok ötleted van, kedves Szűz. Van néhány új projekted, és úgy tűnik, mindegyik a te figyelmedet igényli. Ma minden arról szól, hogy strukturáld az idődet és hozz létre egy rendszert. Lassabban kell haladnod, mielőtt gyorsan haladhatnál. Ne rettegj tehát ettől az időszaktól, amikor fel kell dolgoznod a dolgokat. Vedd komolyan, és használd bölcsen az idődet.

Mérleg

Néha a szíved és az elméd nincs összhangban egymással. Ma lehet, hogy egy belső konfliktus ellene dolgozik annak, amit a logika mond neked.
Lehet, hogy akkor is a hited szerint kell cselekedned, ha annak, amit tenni akarsz, nincs sok értelme. Bízz a szívedben, kedves Mérleg.

Skorpió

Egy életszakasz a végéhez közeledik. Adj időt magadnak, hogy átgondold, min mentél keresztül nemrég. A tapasztalataid ugródeszkát jelentenek a jövő felé. Ne ragadj le a múltban, amikor új dolgok elkezdésére ösztökélnek.

Ezt már olvastad?
Ezek a csillagjegyek a legjobb párkapcsolati partnerek 2024-ben

Nyilas

Néha a szíved azt súgja, hogy a költségek miatt le kell vágnod egy sarkot. Ma, amikor mindenki azt mondja, hogy ne aggódj a pénzügyek miatt, hallgass a szívedre, és tedd azt, amit helyesnek tartasz. Nem arról van szó, hogy valakinek a pénze a tiéd-e vagy sem, hanem a személyes felelősségről.

Bak

A barátságra! A mai nap a barátkozásról és a barátok boldogságáról szól. Megtanulod, hogy milyen az élet, ha olyan barátokkal kezdesz el lógni, akik világlátottabbak, mint te most.

Vízöntő

Valakinek át kell vennie a vezetést. Most egy csoportos projekt van folyamatban, és úgy tűnik, hogy mindenki másra hárítja a felelősséget. Ragadd meg a bikát a szarvánál fogva, és kezdeményezd a csapat bővítését. Az emberek követni fognak, ha nem akarnak vezetők lenni.

Halak

Szereted a szép, új dolgokat. A csillogó ajándék nagyon vonzó számodra. De ma minden a lendületedről és a kezdeményezőkészségedről szól. Tele vagy élettel, és kész vagy belevágni abba, amiről úgy gondolod, hogy akarod, anélkül, hogy tudnád, hogy az visszatart.

X