A vonzás és a megnyilvánulás törvényei

A vonzás törvénye egyszerű: A gondolataidnak és érzéseidnek saját energiájuk van. Ha pozitívan állsz hozzá és szabályozod az érzelmeidet, az elmélet szerint pozitív dolgokat vonzol magadhoz. A vonzás törvénye mindenre alkalmazható az életben: a kapcsolatokra, a karrieredre, sőt még a pénzügyekre is. A pénzmegnyilvánulás esetében a pozitív energia mágnesként működik, és vonzza hozzád és a családodhoz a pénzt és az anyagi biztonságot, valamint egészséges kapcsolatot teremt a pénzzel és a világ többi részével.

Bonyolultnak hangzik? Nem igazán! Sok mindent megtehetsz, hogy összehangold magad a vonzás törvényével, és elérd a megérdemelt pénzügyi biztonságot.

Megerősítések

Ha azon tűnődsz, hogyan vonzhatsz pénzt az életedbe, tudd, hogy a legegyszerűbb manifesztációs technikák némelyike nem igényel különleges eszközöket vagy felszerelést. A pozitív megerősítések és a meditáció fokozhatja és felerősítheti az általad termelt energiákat, amelyek gazdagságot, jólétet és bőséget vonzanak az életedbe.

A pozitív megerősítés az önbeszéd egy olyan formája, amely az önbecsülésre, öngondoskodásra és önismeretre ösztönöz. Amikor megerősíted, hogy ki vagy és mit akarsz, megváltoztatod az érzelmeidet, a testedet és a szellemedet.

Íme néhány példa a pénzügyi jólétet ösztönző pozitív bőségmegerősítésekre:

 • Amikor reggel felébredsz, mondd hangosan: „Új napom van, hogy az álmaim és céljaim megvalósításán dolgozzak”.
 • Amikor vásárolsz, számold meg, hány órát kellett dolgoznod, hogy megkeresd a pénzt a termék vagy szolgáltatás kifizetéséhez. Tartsd a kezében a terméket (vagy vizualizáld a kapott szolgáltatást), és mond magadnak: „Ezt X óra munkámmal segítettem létrehozni”. A munka és a költekezés tudatosítása segíthet megérteni és értékelni, hogy a saját erőfeszítéseid hogyan vonzzák eléd azokat a dolgokat, amiket szeretnél.
 • Ha elégedetlen vagy magaddal, mert túlköltekeztél, vagy rosszul számoltad ki a pénzügyeidet, ne ess abba a csapdába, hogy visszaélsz magaddal. Ez csak negatív energia létrehozásához és csatornázáshoz vezet, amely taszítja a pénzügyi bőséget. Ehelyett mondd azt: „Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! Ma tanultam valamit magamról, amit magammal vihetek, amikor továbblépek a saját növekedésemben.”

Meditáció

A manifesztációs meditáció egy másik módja annak, hogy jólétet hozz az életedbe. Sokféle meditációs technika létezik, amit használhatsz. Az egyik az, hogy vizualizáljuk azt a fajta jólétet, amit szeretnénk: Gondolj arra, hogy hol élnél, hogyan néznél ki, és hogyan töltenéd a napjaidat te és a szeretteid.

Tartsd ezeket a vizualizációkat a gondolataidban, ameddig csak lehet. Lehet, hogy észreveszed, hogy negatív és ellenálló gondolatok kúsznak be. Vedd észre, de ne nagyon figyelj rájuk; ezek a gondolatok a sikered akadályait jelentik. Ahogy haladsz a napodon keresztül, dolgozz azon, hogy megfigyeld és gyorsan elűzd ezeket az akadályokat, amint új kihívások és lehetőségek merülnek fel.

Kristályok és drágakövek

A pénz manifesztációjának egyéb lehetőségei közé tartozik a kristályok és drágakövek használata. Történelmileg sok olyan kristály és drágakő van, amelyet a pénz vonzásával hoznak összefüggésbe. Szerencsére ezek a pénz drágakövek általában meglehetősen megfizethetőek, és könnyen megvásárolhatók ásványboltokban, ezoterikus boltokban és olyan vásárokon, ahol drágaköveket árulnak.

Néhány a legjobb kristályok közül a pénz és a bőség érdekében:

 • Pirit (Bolondok aranya)
 • Tigrisszem
 • Zöld jáde
 • Malachit
 • Citrin

Annak megismerése, hogy melyik a legerősebb kő a pénz vonzására, a te helyzetedtől függ, és attól, hogy hogyan tervezed a pénzügyi bőséget manifesztálni. A citrin a pénz üzleti vállalkozáson keresztül történő bevonzásával van kapcsolatban, míg a pirit keménységet és elszántságot inspirál azokban, akik viselik vagy hordozzák.

Az, hogy hogyan használod ezeket a köveket és kristályokat a pénzvonzási munkádban, csak rajtad múlik. Sokan úgy döntenek, hogy olyan ékszereket viselnek, amelyeket ezekből a kövekből készítettek, míg mások úgy döntenek, hogy kis táskákban hordják a köveket magukkal egész nap. Egy másik lehetőség egy kristályrács létrehozása, amelyet elhelyezhetsz az otthonodban.

I-Ching érmék

Ha útmutatásra van szükséged a jólét vonzásának legjobb módszereinek meghatározásához, fontold meg az I-Ching jóslást. Az I-Ching egy ősi kínai jóslási gyakorlat, amely érméket vagy pálcikákat használ, hogy útmutatást adjon a helyes viselkedéshez, ami különösen alkalmas olyan helyzetekben, amikor a vonzás törvénye révén szeretnéd javítani pénzügyeidet. Az érmék az egyszerűbb módszer, és talán még megfelelőbb is, mivel aktívan a pénzt képviselik.

Hová helyezd el az I-Ching érméket?

Az érméket olyan helyre kell helyezni, ahol gyakran, lehetőleg naponta találkozol valük. Néhány hely az I-Ching érmék felakasztására:

 • A pénztárcádban vagy övtáskádban
 • A pénztárgépnél vagy a széfben
 • Az ügyfelek aktái között
 • A banki/befektetési nyilvántartásaidnál
 • A bejárati ajtóra akasztva (megjegyzés: ez az otthonodba érkező pénzt jelképezi. Ne akaszd a hátsó ajtóra, mivel ez a távozó pénzt szimbolizálja).
 • Az irodai telefonod közelébe
 • A számítógéped közelébe
X