Telihold 2021. november 19-én: Mit szabad és mit nem szabad tenni?

November 19-én a Hold a maximális energiáját bocsátja ki. Ez egy nagyon veszélyes nap lesz, ezért fontos, hogy előre tisztában legyetek azzal, hogy mit lehet és mit nem lehet ilyenkor tenni.

A nap veszélye, hogy nemcsak Bika telihold, hanem holdfogyatkozás is van. Ezen a napon kezdődik a holdfogyatkozások folyosója, egy nagyon fontos időszak, amelyben a sors felajánlja nekünk a lehetőséget, hogy drámaian megváltoztassuk az életünket.

Mit ajánlott tenned ezen telihold alatt?

Aktív lehetsz a munkádban. Természetesen nem szabad túlterhelni, de ezen a napon önzetlenül és felelősségteljesen lehet és kell dolgozni. Nem szabad a megoldatlan kérdéseket és feladatokat későbbre hagyni. Ha nem vagy biztos benne, hogy sikerülhet valami, akkor jobb, ha elhalasztod egy másik napra.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

A takarítást te is elvégezheted. Semmiképpen ne vond be a hozzátartozóidat, akik nem akarják ezt megtenni. Csináld magad. Ha nem tudod az egész lakást rendbe tenni, akkor koncentrálj egy szobára, vagy egyszerre csak egy kicsit takarítsd ki.

Nem baj, ha van egy kis magánéleted. Ezen teliholdkor az asztrológusok azt tanácsolják, hogy kerüljük a társasági életet, és ne látogassunk zsúfolt helyekre. Jobb, ha otthon vagy, és egyedül csinálsz valami kellemeset. A társasági élet és a szórakozás nem a legjobb módja ezen péntek este eltöltésének.

A tervek szerint elmehetsz vásárolni. A vásárlás segíthet elterelni a gondolataidat a problémáidról. A lényeg az, hogy csak azt vásárold meg, amire szükséged van. Ha túl sokat költesz, csalódást okozhatsz a közeljövőben.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts