Telihold 2021 októberében: Hogyan befolyásolja a telihold a csillagjegyek életét

Minden teliholdnak megvan a maga különleges energiája, és október 20-a egy olyan esemény, amelyet vérholdnak vagy vadászholdnak neveznek. Mindenki számára fontos nap lesz, és az asztrológusok elmondják, mire kell felkészülniük a csillagjegyeknek.

Kos

A telihold a Kosban mérföldkőnek számít, és e jegy képviselői az asztrológusok szerint képesek lesznek új életszakaszt kezdeni. A siker érdekében fontos, hogy a sikerre készítsék fel magukat, és figyelemmel kísérjék érzelmi állapotukat. A düh és az agresszió akadályozza a tervek végrehajtását. Tartózkodni kell a felületes, tévedésekhez vezető ítélkezéstől is.

Bika

A Bikák a telihold idején energialöketet éreznek, de fontos, hogy elkerüljék a túlhajszoltságot. Ha túl nagy terhet vesz magára, a Bika elszámíthatja magát, és új győzelmek helyett sok problémával szembesülhet. A Bikáknak a kommunikáció terén is érdemes erőfeszítéseket tenniük, a szeretteikkel való törődés és a konfliktusoktól való tartózkodás segít a környezetükkel való kapcsolatok javításában.

Ikrek

Az Ikreknek a telihold után jó esélye van arra, hogy olyan dolgokat is előremozdítson, amelyek eddig ellenálltak a befolyásnak. Ez a telihold jelentős esemény lesz, amikor nem hihetsz a szavaknak és a pletykáknak, határozottan cselekedj és vállalj felelősséget. A telihold próbára teszi az Ikreket, és fontos, hogy összhangban maradjanak önmagukkal és a külvilággal.

Rák

A Rákok számára ez a telihold valószínűleg nem lesz könnyű. Az érzelmi instabilitás és a vágy, hogy elrejtőzzön a problémák elől egy látszatvilágban, nagy lesz, de ne tegye ezt. Az elszántság, a szerettei támogatása és a tudatos cselekvés segít megbirkózni a körülményekkel, és boldogságot hoz az életébe.

Oroszlán

Az Oroszlán nehézségekkel szembesül az üzleti környezetben. Az impulzív cselekedetek vagy helytelen megjegyzések hatalmuk csökkenését okozhatják. Az asztrológusok a projekteken való magányos munkát és a csendet ajánlják. Az Oroszlánoknak nem szabad megbeszélniük a terveiket, hogy senki ne tudja befolyásolni a tervezett ügyek menetét.

Szűz

A Szűznek a mostani telihold kiváló alkalom arra, hogy pénzzel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozzon. Szerdán a Jel képviselői kemény munkával és a helyes döntések meghozatalával kiutat találhatnak a szorult helyzetekből, és pénzügyi jólétet vonzhatnak magukhoz. Óvakodjon a csalóktól, akik félrevezethetik és kárt okozhatnak.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy, amely 2022 októberében meggazdagszik

Mérleg

A Mérlegek számára a telihold lehetőséget teremt arra, hogy bizonyítsanak, vezető szerepet töltsenek be, és megvédjék álláspontjukat. A Kosban járó telihold hatása energiát ad a manipulátorok elleni küzdelemhez, és segít a Mérlegnek növelni tekintélyét. Az asztrológusok az üzleti és családi kapcsolatok erősítését javasolják, hogy nehézségek esetén se maradjon támogatás és bölcs tanácsok nélkül.

Skorpió

A Skorpióknak nem lesz a legkönnyebb dolguk: a telihold idején és néhány nappal utána kiéleződnek a konfliktusok, amelyek semmiképpen sem szabad, hogy elmérgesedjenek. Az asztrológusok azt javasolják, hogy a Skorpiók maradjanak nyugodtak, és figyeljenek oda a szeretteikre is. Az ő igényeik nem maradhatnak megválaszolatlanul.

Nyilas

A Nyilasok számára a telihold az önmegvalósítás időszaka, amikor nem szabad késlekedni azzal, hogy megvalósítsuk azt, amit már régóta tervezünk. Az asztrológusok arra figyelmeztetnek, hogy ilyen lehetőséget nem gyakran adnak a “lövésre”, ami azt jelenti, hogy azonnal a munkához kell látnia, és igyekeznie kell, hogy senkinek ne árulja el, mi van a tervekben.

Bak

A Bakok az élet minden területén érezni fogják a telihold hatását. És nem ez lesz a legkönnyebb. A Vérhold energiája képes elvenni a biztos talajt, de nem adhatod fel. A Bakok sikeresek lehetnek, és veleszületett makacsságuk ezúttal segítségükre lesz, nem pedig akadályukra. A kitartás és a kedvező kimenetelbe vetett töretlen bizalom győzelemhez vezet.

Vízöntő

A Vízöntők a telihold idején ne feledjék, hogy nem mindenkiben lehet megbízni. Az asztrológusok azt javasolják, hogy tartózkodjanak a terveik elárulásától, még inkább a hencegéstől, hogy ne provokálják az irigyeket. A magányos kemény munka és a csend a recept az új magasságok meghódításához a Vadászhold idején.

Halak

A Halak számára ez a telihold pozitív változásokat hoz. Az asztrológusok azt javasolják, hogy mélyedj el a pénzügyek birodalmában, találd ki a költségvetésedet, és értsd meg, miért megy a pénz úgy, mintha sehova sem menne. A felesleges kiadásoktól való tartózkodás és a mértékletes megtakarítás, valamint az aktív munka segít abban, hogy lenyűgöző összegekkel gyarapodjon a számlád.

Talán ezek is érdekelhetnek