Telihold a Kosban 2021. szeptember 21-én: Mit tegyünk és mit ne tegyünk?

Ma telihold van a Kosban. Annak ellenére, hogy ez egy nagyon veszélyes nap, lesznek olyan dolgok, amelyeket az asztrológusok nemcsak megengednek, hanem tanácsolnak is. Itt az ideje, hogy kiderítsük, mik ezek a dolgok.

Mit tehetünk szeptember 21-én

A legfontosabb dolgokat meg lehet tenni. Próbáljon időt megtakarítani azzal, hogy csak olyan dolgokra szán időt, amelyeket nem lehet későbbre halasztani.

Pihenhet. Ha nincs semmi dolga, vagy szabadnapos, akkor a lehető legjobban kikapcsolódhat, ha elolvassa a kedvenc könyvét vagy megnéz egy jó filmet.

Segíthet másoknak. Ezen a teliholdon sokan magányosnak, távolságtartónak és csüggedtnek érezzük majd magunkat. Segítsen azoknak, akik hasonló helyzetbe kerülnek. Ha most segítő kezet nyújt, megtisztítja a karmáját.

Mit ne tegyünk ebben a teliholdban

Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ma ne essünk túlzásokba. Mértékkel dolgozzunk és mértékkel pihenjünk. Azt is el kell kerülnie, hogy sok pénzt költsön. Van egy nagyon vékony határ az “elég” és a “sok” között, amelyen túl a telihold nagyon gyorsan megpróbál minket mozgatni. Tartsa nyitva a szemét.

Ne módosítsa a terveit. Bármit is tervez mára, annak relevánsnak kell maradnia. A telihold megpróbál majd gátat szabni a keréknek, rávenni minket, hogy feladjuk, amit elkezdtünk.

Ezt már olvastad?
Pénzügyi Horoszkóp 2022 Októberre

Szeptember 21-én ne pazarolja a pénzt. Csak a legszükségesebbeket vásárolja meg. Ha erre a napra bevásárlást tervezett, ne költsön többet, mint amennyit megengedhet magának.

Ma már nem hagyatkozhatsz a multitaskingra. Ha sok a tennivaló, jobb, ha egyesével csinálod őket. Szánjon rá időt, és ne próbálja megelőzni önmagát.

Próbáljon meg nem tolakodónak lenni. Ha olyasvalakivel fog kommunikálni, aki fontos önnek, vagy akivel szeretné meghosszabbítani a kapcsolatot, a legjobb, ha nem erőlteti vagy kényszeríti olyasmire, amit nem akar.

Ez nem egy jó nap az utazáshoz. Aki autóval közlekedik, annak tisztában kell lennie azzal, hogy a sofőrök ma agresszívek lesznek. A többieknek ellenőrizniük kell a dokumentumaikat, és nagyon figyelniük kell a vonatok és repülőgépek menetrendjére. Ne késsen el.

Ne pazarolja az energiáját. Ha sok energiája van, jobb, ha tesz egy rövid sétát, tornázik vagy takarít.

Ne kényelmesedjen el, mert a veszélyes napok szeptember 21. után sem érnek véget. Szeptember 27.-én újabb rossz nap vár ránk. Ekkor kezdődik a Merkúr retrográd mozgása, amely negatív hatásokat hoz az életünkbe, de nem egy napra, hanem több hétre.

Talán ezek is érdekelhetnek