Kos (március 21. – április 19.)

Az Ikrekben járó telihold hatására jóvátételre kényszerülsz. Bűnösnek és felelősnek érzed magad valamiért, ami az életedben történt.

Soha nem történt helyreigazítás vagy magyarázat, és most itt az ideje. Itt találkozol ezzel a tranzittal a szavak és a tisztázások gyönyörű kitárulkozásában.

Ami megmagyarázatlanul zavaros maradt, az most tisztázódik és készen áll arra, hogy elmozdulj róla. Mindig jó, ha az ember felelősséget vállal a rossz tetteiért; te ezt fogod tenni, és emiatt jobbá fogod változtatni az életedet.

Bika (április 20. – május 20.)

A telihold az Ikrekben megkönnyíti, hogy közvetítsd a jelentésedet egy szerettednek. Valami már nagyon régóta foglalkoztat, és eddig haboztál beszélni róla.

Ennek oka lehet, hogy félsz attól, hogy mit fognak válaszolni. Ennek a tranzitnak a során önbizalomra teszel szert, és ez alátámasztja majd a szavaidat. Beszélj szabadon, és ne félj a következményektől. Ami a fejedben forog, azt ki kell mondanod. Menj előre, és mondd ki az igazad, kedves Bika!

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy több sikerre vágyik, mint szerelemre március 26-án

Ikrek (május 21 – június 20)

Most elemedben vagy, mivel az Ikrekben járó telihold minden lépéseddel együtt dolgozik. Ha szeretnéd közölni az igényeidet, és valószínűleg ezt szeretnéd.

Most itt az ideje, hogy ezt megtehesd. Az emberek a környezetedben most sokkal fogékonyabbak rád és az ötleteidre, így ha meg akarsz győzni valakit valamiről, a legjobb, ha felcsatolod a magabiztosságodat, és megteszed.

A levegő most tiszta számodra, és a tér készen áll arra, hogy belépj.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X