Kos (március 21. – április 19.): Kardok kilences, fordítva.

A november gyanút kelt, még a fősodorban is. Már jó ideje kétségeid vannak valamivel vagy valakivel kapcsolatban, és az évnek ebben a szakaszában nem tudod elhinni, hogy ez a személy vagy helyzet, bármi más, mint egyáltalán nem jó. Ez a gondolkodás minden gondolatodat aláássa. Egyszerűen szembe kell nézned ezzel, és el kell érned, hogy vagy eltűnjön, vagy megfelelően kell kezelned.

Ez a kártya a börtönt is szimbolizálhatja, és bár nem kell attól tartanod, hogy börtönbe kerülsz, nem árt szemmel tartanod valakit az életedben, aki esetleg hazudik vagy pénzt csal ki tőled. Ez egy igazi figyelmeztető kártya, és ha az egész hónapot képviseli, az azt jelenti, hogy valami történni fog, és erre oda kell figyelned.

Bika (április 20. – május 20.): Érmék ásza

Ebben a hónapban előre lépsz, ami azt jelenti, hogy ha valaha is kételkedtél abban, hogy mit jelent teljes mértékben felelősnek lenni, most itt az ideje, hogy megérezd. Arra kérnek majd, hogy dolgozz keményebben a jobb fizetésért, és te elfogadod. Ez a felelősségvállalás az önbecsülésedre is hatni fog.

Bizonyos értelemben azt akartad, hogy valaki bízzon benned annyira, hogy elhidd, hogy ettől a felelősségtől függetlenül is elboldogulsz, és amikor ez bekövetkezik, nagyon jól fogod érezni magad. Ez egy nagyon termékeny hónap lesz a számodra, mind a személyes fejlődés, mind a munka terén. Számíts a nagyságodra és legyél tanúja is annak.

Ezt már olvastad?
A három csillagjegy, akik 2023 áprilisában biztosan meggazdagodnak

Ikrek (május 21 – június 20): Torony, fordítva

Maradj nyugton, mert ez a hónap rázós lehet. Legalább nem kaptad meg a torony kártyát egyenesen, ami teljes pusztulást és káoszt jelent. Ezzel a kártyával fordítva még mindig elég veszélyes, de van mód arra, hogy kikerülj az előtted álló drámából.

Ami novemberben történik, az számodra annak a lebontása, hogy mit hiszel magadról. Valami nem történt meg, és ez először nem jelentett semmit. Nem volt nagy ügy, nem történt meg, és ennyi. És mégis, ez a dolog, ami nem történt meg, kezd kihatni az életedre, és a pénzügyeidet is kimeríti. A november pénzügyi terrort hoz, megsértődsz és felháborodsz. Ki tudsz belőle jutni, de előbb valahogy el kell kerülnöd a hatalmas mennyiségű neheztelést, meg kell gyógyítanod, és akkor sikerülni fog.

Rák (június 21. – július 22.): Botok hetes.

Ez az a hónap, amikor a legtöbb sikert érheted el, ha szembeszállsz a nehézségekkel. Előfordulhat, hogy egy üzletről tárgyalsz, vagy a munkahelyeden a főszerepért küzdesz. Nincs könnyű út oda, és a kemény munka az, amitől oda juthatsz, meg tudsz birkózni azzal, ami az utadba kerül, de nem lesz könnyű.

Te azonban olyan ember, aki élvezi az utazást, és soha nem gondolta, hogy könnyű lesz. Azokat is meg tudod győzni, akik ellened vannak, hogy van remény és ígéret, ha képesek a te szemszögedből látni a dolgokat. A novemberi cél az, hogy a munkát elvégezd és befejezd, és ebből a szempontból minden nagyon jónak tűnik.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X