Kos (március 21. – április 19.): Treff hármas

Ez egy jó hét arra, hogy tisztázd a prioritásaidat és a cselekvési tervedet, különösen a munka terén. A szerencse a te oldaladon áll, így ez lehet a legjobb alkalom arra, hogy egy-két ötletet felajánlj azoknak az embereknek, akik fizetést kínálnak neked.

Amire gondolsz, az több mint hasznos lehet számukra, ezért ne habozz, hogy megoszd a zsenialitásodat. És még ennél is több, bízz abban, hogy tényleg tudod, mit csinálsz. És csináld jól.

Bika (április 20. – május 20.): Érmék hármas, megfordítva

Ezen a héten azt fogod észrevenni, hogy a munkatársaid az elvárásaid alatt végzik a munkájukat, és nem figyelnek oda a részletekre. Rossz kivitelezésnek leszel tanúja, és az igazi probléma itt az, hogy ez benned is lustaságot ébreszthet.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek hihetetlenül kifizetődő lesz március 25.

Amikor látod, hogy mások már nem törődnek a munkájukkal, rájössz, hogy ha őket nem érdekli, akkor miért kellene neked is törődnöd a munkáddal? Ez a kártya a munkahelyi középszerűséget szimbolizálja, és ebben most te is szerepet játszol.

Ikrek (május 21 – június 20): Treff bubi, megfordítva

Bár nincs miért túlságosan aggódnod, tudod, hogy ez a hét valamilyen szintű civakodást hoz, és lehet, hogy foglalkoznod kell vele, még akkor is, ha ez az utolsó dolog, ami eszedbe jut. Alapvetően egy materialista probléma merül fel, amely azonnali figyelmet igényel.

Az egész hét mintha e körül a kérdés körül forogna, és bizonyos mértékig keresztülhúzza a terveidet. Nem kell túlságosan aggódnod miatta, de szükséged lesz a figyelmedre és a fókuszodra.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X