Teljes előrejelzés 2022 június 20 – 26: Az Univerzum megadja nekünk, amit megérdemlünk!

Kos (március 21. – április 19.): Érmék Királynője, fordítva

Ne lepődj meg, ha ezen a héten a féltékenység okozta fájdalmat érzed, mert úgy tűnik, hogy valaki az életedben meg fog kapni valamit, amit úgy érzed, hogy neked szántak, de mégsem jutott el hozzád. Féltékeny vagy egy kollégád sikerére, és ez zavar téged. Nem akarod gyűlölni a sikerét, de nem tudod megállni, hogy ne bosszankodj mások gazdagsága miatt.

Bika (április 20. – május 20.): A szekér, fordítva

Itt az ideje, hogy elgondolkodjon a biztonságodon. Ez a tarot kártya fordított állapotban az emberekkel szembeni védelem szükségességéről szól. Ez nem az a hét, amikor tüntetésre vagy tiltakozásra kell menni; ez az a hét, amikor csendben bátoríthatod a jót a saját otthonod biztonságából. Veszélyes odakint, légy óvatos, és ne kockáztasd az életed a lázadás kedvéért.

Ikrek (május 21. – június 20.): Az ördög

Ez a hét haragot és nyugtalanságot hoz, és ezen a héten vigyáznod kell a vérmérsékletedre, mert a végén még tönkreteszel valamit saját magadban, amit megbánsz. Amire leginkább figyelned kell, az a saját érzékelésed. Túlságosan a szívedre veszed a dolgokat, hogy azt sem tudod, miért vagy feldúlt. Figyelj a körülötted lévő valós világra, és ne próbálj meg mindent tönkretenni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek