2022. november 8-án egyedülálló csillagászati eseményre kerül sor – néhány évente ismétlődő teljes holdfogyatkozásra. Ez egybeesik a Bika teliholddal az Uránusszal együttállásban, így teljesen váratlan eseményeknek lehetsz tanúja. Tudatosítani fogunk magunkban néhány rögeszmét, egészségtelen kötődést és elhibázott pénzügyi stratégiát. Olvasd el az intuicio.hu oldalon, hogyan hat a holdfogyatkozás az egyes csillagjegyekre.

Kos

A hónap első fele átalakítónak ígérkezik számodra mind pénzügyileg, mind a kapcsolatok terén. A november 8-án a Bikában bekövetkező teljes holdfogyatkozás arra kényszerít, hogy újragondold az értékrendedet, új és rugalmas módszereket fedezz fel az erőforrásaid kezelésére, és alaposan mérlegeld az elkötelezettség értékét egy kapcsolatban. Új perspektívák, több spontaneitás vár rád a hónap második felétől.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben március 25-én

Bika

A jegyedben bekövetkező teljes holdfogyatkozás segít megérteni, hogy mely kapcsolatok vagy együttműködések megfelelőek számodra, és melyeknek kell véget vetni. A hónap második felében az általad tanúsított elmélyültség és elemzés segít új és jövedelmező pénzügyi lehetőségek megnyitásában.

Ikrek

A hónapot mélyen az élet anyagi és gyakorlati oldalára, valamint a munkahelyi hatékonyság javítására összpontosítva kezded. A teljes holdfogyatkozás azonban kiszámíthatatlan változásokat hoz, és arra kényszerít, hogy változtass az álláspontodon minden olyan helyzettel szemben, amely nagy nyomást gyakorol az életedre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X