Ez a tükörnap lesz az egyik legfontosabb dátum 2023-ban.

A lényeg itt nem az, hogy az év legkedvezőbb időszakára esik, hanem a 2-es szám tulajdonságai, amelyek teljes mértékben kibontakoztatják a benne rejlő lehetőségeket.

Ez lesz február első, de nem utolsó szerencsés napja. A többi pozitív februári napról szóló korábbi cikkünk itt olvasható. E hónap 2. napja sokunk számára szerencsét, motivációt és általános segítséget jelent majd a lelkünk felemeléséhez.

Erősebbek leszünk

Először is, a dupla szám hozzájárul ahhoz, hogy mentálisan és fizikailag ellenállóbbá váljunk. Bármennyi dolgot is kell tennünk és aggódnunk ezen a csütörtökön, képesek leszünk megbirkózni velük. A számmisztikusok megjegyzik, hogy lesznek olyan emberek, akiknek továbbra is segítséget kell majd kérniük valakitől. Ha véletlenül van egy szabad perced, mindenképpen nyújts segítő kezet azoknak, akik megérdemlik.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Március 27., Jól indul a hét!

A numerológusok úgy vélik, hogy február 2. a magányos emberek napja lesz, akik megszokták, hogy egyedül birkózzanak meg a nehézségekkel. Az erő és az energia jelenléte azonban nem jelenti azt, hogy a 2023-as második tükördátumkor ne vedd igénybe mások segítségét. Ez nem gyengeséget, hanem inkább bölcsességet jelez.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X