Adjuk át magunkat az élet természetes hullámzásának és áramlásának. Ha zavarodottnak érzed magad, ez a tündér azért jön, hogy megnyugtassa az érzelmeket, és megnyugtasson, hogy a lelki béke lehetséges.

Mindannyiunkra hatással van a Hold, akár észrevesszük, akár nem. Talán most különösen ráhangolódva érzed magad a Hold ciklusára. A Holdtündér gyakran akkor jelenik meg, amikor túl sok gondolatunk van, vagy zavarodottnak érezzük magunkat. Hívhatod ezt a tündért, hogy vegye el a gondjaidat, vagy inspiráljon, hogy megoldásokat találj a kihívásokra, amelyekkel szembenézel.

A Holddal való harmóniában való együttműködés fokozhatja minden olyan erőfeszítésedet, amelyet azért teszel, hogy valamit manifesztálj az életedben. A Hold ezen fázisa tökéletes alkalom arra, hogy elültesd egy kívánságod magját. Ahogy a Hold növekszik, növekszik, úgy fog nőni a kívánságod is. A Hold fogyó fázisai a legalkalmasabbak arra, hogy elengedj mindent, ami már nem a legfőbb jót szolgálja, például kellemetlen gondolatokat, egészségügyi problémákat vagy olyan embereket, akik nem illenek az életedbe.

Ha egy kristályt holdfénybe helyezel, az magába szívja a mágikus holdsugarakat, amelyeket aztán tündérvarázslatokhoz használhatsz. A tiszta kvarc különösen jól elnyeli a Hold energiáját, és segít felerősíteni sok mindent az életedben, az egészségtől a pénzügyekig. Az ametiszt jó a spirituális energia növelésére, míg a rózsakvarc segít a szerelem fokozásában.

Nagyon terápiás hatású lehet, ha leírod, ami a fejedben jár. Ne cenzúrázd a gondolataidat: amint a szavak a papírra kerülnek, szimbolikusan már ki is engedted őket a fejedből. Ezután eláshatod vagy elégetheted a papírt, hogy teljesen elengedj minden gondot, aggodalmat vagy aggályt.

X