Új lehetőségek és nagy sikerek érik hamarosan ezeket a csillagjegyeket!

Az asztrológusok szerint az egyik csillagjegyre magánéleti és üzleti szinten is siker vár, egy másik pedig munkájának gyümölcsét aratja le. Íme a két szerencsés…

Kos – Jutalom

Használd ki a legtöbbet az év intenzív indulásából a Jupiterrel, amely március közepéig a jegyedben lesz, hogy új fejlődési utakat nyisson meg számodra.

Új ötleteid lesznek, amelyek olyan vállalkozásokhoz vezetnek, amelyeket korábban még soha nem próbáltál ki. Életerőt, izgatottságot fogsz érezni, és semmi sem fog megállítani. Minél jobban koncentrálsz a céljaidra, annál több siker vár rád. Anyagi helyzeted javulni fog, a magasabb keresetek pedig biztonságérzetet adnak.

A függetlenség iránti vágyad erősebb, mint valaha, ezért ha a saját vállalkozásod része az álmaidnak, akkor hajrá. Ahogy az életkörülmények támogatnak téged, belső világod egy másfajta energiától kezd lüktetni. Így az intuíciód figyelmeztetni fog, hogy jobban kell kapcsolódnod a lényeddel. Megválaszolatlan kérdések, régi szerelmek is megjelennek hamarosan.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Nem lesz könnyű szembenézni a kényelmetlen témákkal és félelmekkel, de csak így tudod megtisztítani az érzéseidet, erősíteni az intuíciódat és a kreativitásodat.

Bika – Teljes gőzzel előre

Márciusban az élet szélesre tárja a kapuit előtted.

Ez az ébredés és a kedvező lehetőségek időszaka számodra, így az óvatosság, a kétség vagy a lustaság egy pillanat alatt eltűnik. Tele lesz a feje eredeti üzleti ötletekkel. Itt az ideje a cselekvésnek, és születésnapod körül egy új munkahely vagy egy vállalkozás beindítása vár rád. Új éned van kialakulóban, új életképekkel és célokkal, amelyek felé lassan, de kitartóan haladsz. A munkával elfoglalva kevesebb időd marad a barátokra és a társasági életre, csalódást okozhat néhány megszakadt barátság, de a sikeres üzleti és magánéleted erős elégedettségérzetet ad majd.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Amikor biztonságban érzed magad, felébred a kreatív, vidám, éettel teli oldalad. Szépség vesz körül, fejleszted kreatív tehetségedet, megengeded magadnak a kikapcsolódást és az élvezetet. Mivel azonban minden úgy alakul, ahogy akarod, ügyelned kell arra, hogy ne vidd túlzásba a költekezést és a pihenést. A Vénusz a Bika uralkodója, ezért ha retrográd, vizsgáld meg újra értékeidet, családi kapcsolataidat, és ismerd fel, mi a fontos most az életedben.

Hagyd, hogy új vágyaid fejlődjenek, és élvezd a boldog pillanatokat.

X