Újhold 2021. szeptember 7.-én: A siker kulcsa minden csillagjegy számára

Az újhold fontos időszak. Ez az a nap, amikor a Hold teljesen megújítja az energiáját. Ez egy olyan időszak, amikor sikereket érhetünk el, de ehhez pontosan tudnunk kell, hogyan kell viselkednünk ahhoz, hogy érvényesülni tudjunk egyik vagy másik területen.

Kos

A Kos számára a siker fő kulcsa az lesz, hogy kreatívan oldja meg a problémákat. Ha bármilyen akadály merül fel az életében, fontos, hogy optimizmussal és kreativitással küzdjünk meg velük. A szokatlan megközelítés biztosítja, hogy a Kos nem csak a munkában, hanem a szerelemben is a legeredményesebb lesz.

Bika

E jegy képviselőinek szeptember 7-én új ismeretek és tapasztalatok megszerzésére kell törekedniük. Nem kell figyelmen kívül hagyni azt a lehetőséget, hogy mások tanácsaiból és segítségéből hasznot húzzunk. Ha a saját feje után megy, ezen a napon a múlt keserű tapasztalatainak megismétlődésére számíthat.

Ikrek

Az Ikreknek a fejükkel kell belevágniuk az üzletbe. A kemény munka megmenti őket minden lehetséges problémától és gondtól. Ez egy ideális nap a munkahelyi és üzleti problémák megoldására. Az üzleti életben való maximális részvétel nem engedi, hogy negatív energia halmozódjon fel ezen emberek körül.

Rák

A Rákok ezen a napon nyugodtan mehetnek utazni, új dolgokat csinálni, változtatni a környezeten, a kommunikációs körön. Az új ismerősök hasznosak lesznek, mind a való életben, mind a közösségi hálózatokban. Az újhold a Szűzben segít a Ráknak jobban megérteni az embereket és megérteni a hazugságokat.

Oroszlán

A 7.-én járó Hold segít az Oroszlánnak, hogy karizmatikusabbá, bájosabbá váljon. Ideális nap a randizáshoz, a romantikához és a kapcsolatok új szintre emeléséhez. Az Oroszlánok ezen a napon elkezdhetnek irigykedni mások sikerére. Meg kell próbálni legyőzni ezt a romboló érzést, hogy a szerencse ne hagyja el ezeket az embereket.

Szűz

A Szűznek 7.-én egy kulcsa van a sikerhez: a pozitív hangulat. Bókolnod a körülötted lévő embereknek, meg kell próbálnod mosolyogni rájuk, és mindent meg kell tenned, hogy távol tartsd magadtól a konfliktusokat. A siker kulcsa a türelem, a barátságosság és az optimizmus. Nem kell vitatkozni senkivel.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy esetében a Mérlegben lévő Újhold jelentős változásokhoz vezet

Mérleg

A Mérlegeknek rendben kell tartaniuk otthonukat és munkahelyüket, hogy elérjék céljaikat. A környezet tisztasága garantálja a gondolatok tisztaságát. Emellett ezek az emberek sokkal szerencsésebbek lehetnek, ha pontosabbak és nyitottabbak lesznek.

Skorpió

Szeptember 7. kedvező nap a Skorpiók számára, mivel az újhold kiélesíti vezetői képességeiket, összességében okosabbá teszi őket, és segít nekik abban, hogy teljes mértékben kiaknázzák üzleti és munkahelyi potenciáljukat. Ez egy nagyon jó nap a vásárlásra: kényeztethetjük magunkat a fejlesztésekkel és a szórakozással.

Nyilas

A Nyilasok jobban teszik, ha ezt a napot a család, a szeretteik és a barátaik közelében töltik. Délelőtt és délután fontos, hogy a kollégákkal együtt dolgozzunk, és támogatást nyújtsunk mindenkinek, akinek szüksége van rá. Este összejöhetsz a barátaiddal és szórakozhatsz, vagy meglátogathatod a szüleidet, távoli rokonaidat és nagyszüleidet.

Bak

A Bak szingliknek érdemes a napot a lelki társ keresésével tölteniük. Társaságkedvelőbbnek és nyitottabbnak kell lenned. Aki már párkapcsolatban él, annak fontos, hogy odafigyeljen a másik félre. A munkában és az üzleti életben sikeres lesz a nap mindazok számára, akik sokat mosolyognak és támogatják a körülöttük lévőket.

Vízöntő

A Vízöntőknek az asztrológusok határozottan azt tanácsolják, hogy ezen a napon foglalkozzanak a háztartási teendőkkel. Segítenek erőt gyűjteni és megfelelő légkört teremteni az otthonban. Ez a siker fő kulcsa a 7. napon. Ezen újholdkor nem szabad megoldatlanul hagyni az ilyen ügyeket. Az is jó ötlet, hogy hasznos bevásárlásokat végezzen a ház körül.

Halak

A Halaknak mérsékelniük kell a szenvedélyüket és csökkenteniük kell az agresszivitásukat. A nyugalom a sikerük kulcsa. Ha valaki egy Halakon akarja levezetni a dühét, jobb, ha nem válaszol rá. Ez egy nagyon ígéretes időszak a Halak számára, akik tudják, hogyan kell visszafogni magukat.

Talán ezek is érdekelhetnek