Skorpió

Arra ösztönzünk titeket, hogy az újhold idején szeretettel és megértéssel ápoljátok kapcsolataitokat, valamint hogy ez idő alatt jobban figyeljetek rájuk.

Életetek új szakaszába léptek, amelynek során mélyebb megértést fogtok kialakítani arról, hogyan adjatok és fogadjatok szeretetet.

Az újhold arra késztet benneteket, hogy átértékeljétek, milyen mértékű harmóniát és odaadást tanúsítotok a kapcsolataitokban.

Méltó vagy arra, hogy olyan valakivel létesíts kapcsolatot, aki soha nem késztet arra, hogy eláruld az irántad, mint egyéniség iránt érzett elkötelezettségedet.

Ugyanakkor az is a te felelősséged, hogy a saját erőfeszítéseidből is tegyél bele valamennyit. Ügyelj arra, hogy ne hagyd figyelmen kívül a saját életed, és mindig vidd vissza a fókuszt magadhoz.

Ez az újhold sok olyan lehetőséget kínál, amelyek felgyorsíthatják a céljaid elérésének folyamatát, ha kihasználod őket.

Mielőtt egyik lehetőséget választod a másik helyett, győződj meg róla, hogy alaposan átgondolod az apró betűs részt, és jóhiszeműen tárgyalsz.

Vannak olyan kérdések az életében, amelyek megoldásra várnak, és ez nem fog sok erőfeszítést igényelni a részedről.

Egyszerűen csak meg kell ragadnod a lehetőséget, és követelned kell azt, ami jogosan téged illet. Tartsd kordában a gondolataidat, és ne cselekedj túl gyorsan.

Lehetséges, hogy a családodban felmerülő nézeteltérések teherré válnak számodra. Törekedj arra, hogy egy kis távolságot vegyél, és távolítsd el magad a szorult helyzetből.

Először gondoskodj arról, hogy az igényeid teljesüljenek, majd egy alkalmasabb időpontban, amikor visszatérsz erre a témára, beszéld meg az ügyet azokkal, akik fontosak neked.

Mérleg

Ha még nem vagy tisztában azzal, hogy ki is vagy valójában, akkor ennek az újholdnak köszönhetően tisztán fogod látni, hogy ki is vagy valójában. Olyan csillagjegy vagy, amely nem fél bepiszkolni a kezét, ezért bízz magadban.

Annak ellenére, hogy ez az újhold kihívást jelentő érzéseket okozhat neked, végül megtalálod a gyógyulást, amit kerestél.

Mivel a szíved közepén szilárdan megalapozott a kapcsolatod a belső sértett gyermekeddel, most már képes vagy elfogadni a szenvedésedet. Ismerd fel az értékedet, miközben elismered, hogy milyen gyönyörű ember vagy.

Ez az újhold potenciálisan ébresztőként is szolgálhat számodra. Különösen a munkahelyeddel összefüggésben nehézséget okozhat, hogy a saját igényeidet másoké elé helyezd.

Mivel annyira elkötelezett vagy a munkád iránt, ez kihívást jelenthet számodra. Mindazonáltal ahhoz, hogy ott lehess mások számára, szükséges, hogy a saját magaddal való törődést helyezd előtérbe.

Az öngondoskodás új rutinját könnyebben beillesztheted az életedbe, ha úgy időzíted, hogy az egybeessen az újholddal.

Ebben az időszakban mindenképpen kerüld el, hogy hamis ígéretekkel csapd be magad, mert ez csalódáshoz vezethet.

Ne törődj azzal, amit mások próbálnak eladni neked, és haladj tovább azon az úton, amelyet te magad választottál. Alapvető fontosságú, hogy átfogóan felülvizsgálj minden jövőbeli megállapodást, és ha bármilyen kérdésed vagy aggályod van, fordulj hozzáértő szakember segítségéhez.

Ne beszélj a jövőre vonatkozó terveidről addig, amíg nem vagy teljesen biztos abban, hogy azok megvalósíthatók.

Mérleg

Itt az ideje, hogy karriered a következő szintre emeld, és valóra váltsd az álmaidat. Az újholdtól segítséget és útmutatást kapsz, ahogy haladsz előre ebben a törekvésedben.

Az eddigi legnagyobb sikereid küszöbén állsz, ezért a figyelmedet arra irányítsd, amire való – azokra a dolgokra, amelyek valóban számítanak neked -, és tegyél pontot az irreális elvárások végére.

Ne feledd, hogy még ha mások irigykednek is arra, amit te csinálsz, senki más nem tudja úgy csinálni, ahogy te.

Lehetséges, hogy olyan megdöbbentő változással fogsz szembesülni a kapcsolataidban, amelyet nehéz lesz figyelmen kívül hagyni.

Mindazonáltal a közelgő újhold lehetőséget kínál arra, hogy átértékeljétek a partnerkapcsolataitokat, és előrelépjetek a magasztosabb céljaitok felé.

Legyetek nyitottak a változásra, és ne tanúsítsatok ellenállást, még akkor sem, ha az elsőre kihívásnak tűnik. Hosszú távon előnyösnek bizonyulhatnak számodra.

Az újhold emellett lehetőséget biztosít számodra a gyorsabb előrelépésre is. A szokásaid megváltoztatása és egy új fejezet kezdete az életedben egyaránt elérhető lehetőség számodra.

Ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket, és követeld, ami jogosan a tiéd. Keményen megdolgoztál, és itt az ideje, hogy munkád gyümölcsét kezdd látni. Megérdemled! Ne viselkedj úgy, mint egy gyáva!

Kos

A közelgő újhold idején lehetőséged lesz arra, hogy figyelmet szentelj a partnerednek, és időt szakíts magadra.

Ha jelenleg párkapcsolatban élsz, van rá esély, hogy az újhold pozitív változásokat hoz a kapcsolatodban.

A partnered rengeteg szeretettel és figyelemmel fog elhalmozni téged, mindkettőre pontosan szükséged van ebben az időszakban.

Ugyanakkor megérdemelsz egy saját teret is, egy olyan helyet, ahol kikapcsolódhatsz, és egyszerűen csak önmagad lehetsz anélkül, hogy bárki elítélne.

Itt az ideje, hogy a problémáid végére járj, és egyszer s mindenkorra foglalkozz velük, hogy hasznot húzhass abból a gyógyító energiából, amelyet ez az újhold hoz az életedbe.

Soha ne becsüld alá azt a szeretetmennyiséget, amelyre a szívednek szüksége van, és mindig ügyelj arra, hogy odafigyelj rá. Bőséges szeretet vesz körül, és pontosan akkor és ott tudsz belőle meríteni, amikor és ahol a legnagyobb szükséged van rá. Most úgy kell cselekedned, ahogyan az neked megfelel.

Ebben az erősen töltött váltásban a legjobb, amit magadért tehetsz, ha megengeded magadnak, hogy egy kicsit önző légy, és erőfeszítéseidet, idődet és figyelmedet arra összpontosítod, hogy magaddal törődj.

Tartsd észben, hogy a jó öngondoskodás gyakorlása többről szól, mint egyszerűen csak egy arcmaszk felhúzása.

Ezen túlmenően magában foglalja a magaddal való kényelmetlen beszélgetéseket, a hibáid elismerését és a negatív önbeszéd felismerését.

Ezeken a területeken növekedést és támogatást fogsz tapasztalni az újhold eredményeként.

X