Április 1-jén az újhold a Kos jegyébe lép, és az új kezdet és az újjászületés szimbóluma lesz.

Pozitív energiát fog hozni nekünk, amit jó lenne felhasználni arra, hogy elkötelezzük magunkat a személyes célok mellett. Ez a megfelelő alkalom, hogy cselekedj, és valami újat kezdj, amit még nem tettél meg. Szedd össze a bátorságodat, és önbizalommal telve távozz! Vállalj felelősséget az életedért és győződj meg arról, hogy most van itt a megfelelő alkalom egy olyan vállalkozás vagy projekt elindítására, amelyről már régóta álmodtál.

Az újhold energiája elemezni fog téged, de lehetőséget ad arra is, hogy fontos változásokat hajts végre az életedben. Ideje reális terveket készíteni, hogy az első eredményeket két héttel a telihold után érjük el.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy távkapcsolata véget ér március 25-én

A Kos az első csillagjegy, így a Kosban lévő újhold különösen alkalmas az új kezdetekre. A Kos cselekvésen és tapasztalaton keresztül tanul, ezért ez jó alkalom arra, hogy megpróbáld elérni a céljaidat. Még ha nem is sikerül, biztosan sokat tanulsz ebből a tapasztalatból. Eljön az idő, amikor ki kell fejezned a hitelességedet, engedd, hogy az igazi „én” a megfelelő megvilágításban mutasson meg! Ne várj segítséget senkitől, mert elég önellátó vagy ahhoz, hogy elérd, amit elterveztél.

Mindazonáltal, minden erőfeszítés ellenére, van lehetőség leküzdeni a félelmet, hogy nem te vagy a legjobb. De ez nem azt jelenti, hogy fel kell adni, ellenkezőleg! Légy bátor, és haladj a cél felé, amíg el nem éred.

X