Elérkezett 2021 utolsó újhold- napfogyatkozás kombója, és rengeteg meglepetést tartogat!

Ez a szupermágikus újholdas napfogyatkozás a Nyilasban december 4-én jelenik meg az égen, az új kezdetek és a változás energiájával felvértezve. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet.

Nemcsak ez 2021 utolsó újholdja, hanem az év utolsó napfogyatkozása is, és a Nyilas-Ikrek napfogyatkozási ciklus utolsó szakasza. Ez az erőteljes ciklus még 2020 májusában kezdődött – amikor a csomópontok a Nyilasba és az Ikrekbe költöztek -, és hivatalosan akkor ér véget, amikor a déli csomópont elhagyja a Nyilas jegyet, az északi pedig az Ikreket, lezárva ezzel egy 18 hónapos körutat ezekben a jegyekben.

Az ez idő alatt bekövetkezett napfogyatkozások fokozták ennek a ciklusnak az energiáját, és 2029-ig nem fogunk még egy ilyen ciklust látni! Mi több, utoljára 2011 és 2013 között láttunk Nyilas-Nap fogyatkozás sorozatot. Ha visszatekintesz az elmúlt 18 hónapra, tudsz-e hasonlóságot felfedezni az akkori és a mostani időszak között? Mi a helyzet az életed gyújtópontjaival vagy az életedben bekövetkezett nagyobb változásokkal az elmúlt 18 hónap során? Miben vagy más?

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X