Újhold a szűzben: Itt az idő, hogy újratervezd a céljaidat

A csütörtöki újhold ragyogó alkalom erre. A Szűzben együtt álló Nap és Hold, vagyis az újhold segít, hogy az újratervezés józan, gyakorlatias és precíz legyen. Ezek olyan értékes tulajdonságok, amelyek nélkül nem juthatsz egyről a kettőre. A Szűz szimbolizálja a korrektséget, a megbízhatóságot, a részletek iránti igényességet. Amennyiben ez utóbbit túlzásba viszed, szőrszálhasogatóvá válsz. Ettől tartózkodj, ahogyan a túlzott kritikusságtól is. Nem leszel népszerű, ha mindig megmondod a véleményedet.
Ez csak akkor fogadható el, ha építő, és – ma az újholdra való tekintettel – újító jellegű. Ha a Szűz jelében születtél, akkor ma, a születésnapod közelében állj meg egy pillanatra, és gondold ki, miben szeretnél újítani! Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban. Szűzként számodra ez az újhold a legfontosabb, a legjótékonyabb és legintenzívebb erejű.
Itt az ősz. Elkezdődött az iskola. A kánikula hamarosan véget ér, és megváltozik az időjárás. Az újhold segít, hogy megszokhasd a változásokat, és megfelelj az új elvárásoknak. A Szűz újhold abban is segítségedre van, hogy a szórakozást felváltsa a szorgalom, hiszen a Szűz a kötelességtudatodat és a hasznosság iránti vágyadat erősíti fel. Mindegy, hogy tanulsz, dolgozol, mostantól könnyebb koncentrálni, és magas színvonalon teljesíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük