Úmutatás Április 4-re: Életed új fejezetébe lépsz

…ami egy teljesen új valóságnak tűnhet.

Ez a belső munkádról tanúskodik: A lényed mélyén átalakulsz. Fájdalmad és szenvedésed átalakításának folyamatában vagy, és most már látod a célját.

A nagyobb megértés útján jársz, amely az isteni igazságod felé vezet. Miközben önmagad egy magasabb verziójába ébredsz, az illúziók, a félreértések, az önszabotázs és a fájdalom többé nem rezonálnak. Meggyógyítjod a szíved, és ebben a folyamatban ráébredsz az alapvető igazságodra. Csak te tudod, mi a legjobb neked. Használd a megkülönböztető képességet ebben a fázisban. Bízz a belső vezetődben, és igazodj ahhoz, amit lélekszinten helyesnek érzel.

Akárcsak a képen látható nőnek, az átalakulásodban is olyan érzésed lehet, mintha az új ismeretek és életigazságok nyúlüregébe ereszkednél le.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Minél többet tanulsz, annál inkább felébredsz. Minél inkább kiszabadulsz a múlt korlátai közül, annál többet fedezel fel, és ezzel együtt annál inkább érzed a szabad zuhanást. De minden egyes új lépéssel magasabb rezgésbe és frekvenciára emelkedsz, túl minden illúzión. ami elválaszt téged az igazságtól, ami a szeretet. Öleld át ezt az időt. Ez egy szent utazás a saját szívedbe.

Ha úgy érzed, hogy ez az új valóság még nincs itt, ne aggódj: Ez az üzenet arra emlékeztet, hogy épp most ébredsz, és az önmegvalósítás felszabadít. Folytasd a munkát, fedezd fel az új életigazságokat, és kövesd a szíved vonzását. Transzcendenciád átalakít téged. Túl sokat tanultál, láttál, tapasztaltál és nőttél ahhoz, hogy visszaléphess. Üdvözöllek az igazi énedben. Lazíts az új tudatosságodban, mert a lelked már régóta vágyik erre az érkezésedre.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Élvezd az átalakulást és az ébredést.

X