Válassz egy angyalkártyát és fogadd az aldását

by intuicio

Első angyalkártya áldása

A nap sugarai természetes gyógyító hatással bírnak. Amellett, hogy nagyon fontos mértéket tartani a napozásban, a napsütés áldásos hatása tudományosan bizonyított tény. Ez a lap jelentheti azt is, hogy jót tenne neked, ha napsütéses helyekre látogatnál, vagy vásárolnál egy széles spektrumú lámpát. Rafael arkangyal a természetben fellelhető D-vitamint ír elő neked, mert ez jót tesz az egészségednek.

Második angyalkártya áldása

Rafael arkangyal azt mondja, hogy az ételed az életed. Ezt a lapot azért küldte, hogy ráébresszen téged az ételek gyógyító hatására. Próbáld meg másként szemlélni a diétát: ahelyett, hogy úgy éreznéd, megfosztod magad valamilyen élvezettől, gondold azt, hogy éppen a megfelelő ételek nyújtanak neked élvezetet. Hiszen nagyon jó érzés a tudat, hogy az egészséges ételek energiával töltenek fel.
Ez a lap csak megerősíti, amit az angyalok már régóta sugallnak neked: itt az ideje, hogy egészségesen táplálkozz. Ha akarod, fokozatos, kisebb lépésekben változtass étkezési szokásaidon, már ezzel is nagyon jó eredményeket érhetsz el.

Harmadik angyalkártya áldása

Rafael arkangyal azért küldi ezt a kártyát, hogy segítsen megnyugvást találni ebben a zavaros helyzetben. Az Elfogadás nem azt jelenti, hogy örülsz a dolgok jelenlegi állásának, vagy hogy erre vágytál, hanem azt, hogy kész vagy elfogadni a helyzetet. Isten és az angyalok meghallgatták gyógyító szándékú imáidat. Most arra kérnek, hogy bízd rájuk a megoldást, mégpedig azzal, hogy elfogadod a helyzetet.
Ez a „sodródni az árral” állapotához hasonló belenyugvás, amikor hisszük, hogy a dolgok mennek a maguk útján. Ez most nem az ellenállás vagy az erőfeszítések ideje. Nyíltan és őszintén mondd el véleményedet, de fontos, hogy ugyanakkor kellő tisztelettel és elfogadással kezeld a helyzetet.

X