Válassz egy angyalkártyát, fontos tanácsot olvashatsz

Első kártya

Az isteni Forrás mindent megad neked, amire szükséged van. Az elfogadáshoz a hited nyitja meg a kaput. Isten követői számára nem létezik hiány, nincsenek korlátok, csak hatalmas bőség van, melyben mindnyájan osztozunk.

Ez a lap arra emlékeztet, hogy a munkád nem a Forrásod – Isten a Forrásod. Ha aggódsz a munkád miatt, hgoy az emberek megveszik-e majd a termékeidet vagy igénybe veszik-e a szolgáltatásodat, azzal akadályozod a bőség áradását. Itt az idő, hogy a valódi Forrásodra koncentrálj mindennel kapcsolatban, amire szükséged van az életedben, és ami a célod.
Isten mindenütt jelen van, ami azt jelenti, hgoy benned is ott van minden helyzetben, ami miatt aggódsz.

Fogalmazd meg, mivel kapcsolatban érzel kételyeket – például „előléptetést és fizetésemelést szeretnék a munkehyelemet”, vagy „eladom a lakásomat”. Azután tedd az aggodalmad elé, hogy „Istenem, kérlek, segíts” vagy „köszönöm, Istenem, hogy segítesz”.

Ahogy az aggodalmad imává alakítod, azonnal érezni fogod az energiák pozitív változását. Megújult hited kitárja a csoldálatos megoldások kapuját. Azt is tartsd észben, hogy az imákra gyakran váratlan válasz érkezik. Előfordulhat például, hogy az előléptetésed egy másik munkahelyen történik meg. Isten megoldásai azonban mindig a javunkat szolgálják.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X