Vess egy pillantást erre a három kártyára és válaszd ki azt, amelyik felé a legjobban húz a bensőd! Ha megvagy vele, akkor görgess tovább és tudd meg, hogy milyen dolgokat fed fel a szerelmi életedről a választásod!

1. Kártya

Még mindig következhet be fejlődés a kapcsolatodban, ha megfelelő érdeklődést mutatsz a párod iránt.

Mit fed fel a kártya?

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szerelmed tudtára kell adnod, hogy mennyire érdeklődsz iránta. Olyan ez, mint egy növény, mint a napraforgó gondozása. Ha jobban odafigyelsz a párodra, akkor valós és nagyon mély kapcsolatra számíthatsz kettőtök között.

Próbáljatok meg sok időt tölteni együtt és indíts el komoly beszélgetéseket. Emellett mindig csináljatok valami újat, menjetek el új helyekre, olyan helyekre, ahol valamilyen módon egymásra kell támaszkodnotok.

A napraforgómag annak a lehetőségét jelképezni, hogy találkozol az álomférfival vagy nővel. Ha egyedülálló vagy, légy bátor és nyisd meg a szíved a szerelemre. Ha kapcsolatot kezdesz a bizonyos álom partnerrel, akkor vigyázz nagyon, hogy ne akard tulajdonodként kezelni őt.


2. Kártya

Szenvedélyes, lángoló szerelem!

Mit fed fel a kártya?

Ez a kártya az “akciót” és a “megszerzést” szimbolizálja. Szenvedélyes szerelemre számíthatsz.

Ha párkapcsolatban élsz, teljesen biztos, hogy partnered odáig van érted. Nagyon mélyen szeretitek egymást. Vigyázzon azonban arra, nehogy elvessz ebben a nagy szerelemben.

Ha egyedülálló vagy, találkozni fogsz a végzeteddel. Valaki már a szívedbe férkőzött, de nehéz kifejezni az érzéseidet? Ne félj! A szerelmed olyan gyakran kell kifejezned a választottadnak, amilyen gyakran csak tudod, ha az igazán szerelem!


>

3. Kártya

Vezér leszel a kapcsolatban.

Mit fed fel a kártya?

Ez a kártya képviseli a hatalmat és türelmet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor te veszed át a vezetést. Minden úgy fog alakulni, ahogyan azt elvárod. De óvatosnak kell lenned, nehogy túl erős és akaratos légy. Mint tudod, egy jó kapcsolat alapja a megfelelő kommunikáció és a harmónia.

Ha egyedülálló vagy, és van valaki a szívedben, akkor hamarosan megnyered a szívét! Ha úgy gondolod, hogy valóban ő az igazi, akkor tégy meg mindent annak érdekében, hogy beléd szerethessen! Ha viszont úgy döntesz, hogy feladod, akkor felejtsd el egyszer, s mindörökre! A választás csak rajtad áll!