Első kártya esetén:

Ismét egy olyan időszak jön, amikor megcsillogtathatja minden képességét. Keményen és makacsul fog küzdeni a célja elérése érdekében, ami alapvetően egy pozitív dolog, viszont óvakodjon a túlzott erőszakosságtól és nem szabad megtagadni a segítséget, tanácsadását azoktól, akik rászorulnak az ön segítségére. Most fokozottan kell ügyelnie az egészségi állapotára is, ezért tartson időnként szünetet is és adjon önmagának elegendő időt arra, hogy megszabadulhasson az önt ért stressztől.

Ne legyen szomorú, vagy ideges csak azért mert nem sikerül egy feladatot teljesítenie, hiszen ez bárkivel előfordulhat. Mostanság nem élt valami túl aktív társadalmi életet. Itt az ideje, hogy ezen változtasson: menjen el moziba és nézzen meg egy jó filmet.
Hallgasson a lelkiismeretére. Ne tegyen olyan ígéreteket, amiről tudja, hogy úgysem lehet betartani őket.

Második kártya esetén:

Mostanában mindenki a nyári vakációt várja már az ön környezetében, de ne hagyja, hogy mindez kizökkentse, és elvonja a figyelmét a munkájáról. Az ön számára ez most legideálisabb időszak arra, hogy előre léphessen a karrierjében. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy keményen és szorgalmasan dolgozik továbbra is. Biztos lehet benne, hogy a főnökei észre fogják majd venni az erőfeszítéseit és szinte biztos, hogy ennek köszönhetően jutalomban is részesül. Egy családi nyaralás pontosan az, amire most szükséges van.

Vegye körbe magát a szeretteivel és élvezze a velük töltött időt. Ha nem ért egyet néhány munkatársával, akkor adja a tudtukra, hogy más a véleménye, de fontos, hogy ezt a megfelelő hangnemben tegye. Idősebb korára a bőre meghálálja, amiért elég figyelmet fordított rá ebben az időszakban.

Harmadik kártya esetén:

Hamarosan több területen is változást hoz az életébe. Sikerül áttörést elérnie a karrierje terén, ami főként a korábbi komoly erőfeszítéseinek és megfeszített munkatempójának lesz köszönhető, valamint annak, hogy problémamegoldó képessége révén magasan kitűnt kollégái közül. A megkettőzött erőfeszítései feltűnnek majd a munkaadóinak és ennek köszönhetően olyan komoly előrelépést érhet el a karrierje terén, amire már régóta vágyott. Ha megteheti, akkor most kicsit tegye félre a munkáját és töltse a nap nagy részét a partnerével.

Észre fogja venni, hogy kedves nagyra értékeli majd ezt a gesztust. Sikerült egymásra hangolódniuk a kollégáival így ennek köszönhetően remek ütemben fog haladni a közös munka. Ne feledkezzen meg a barátairól, szánjon némi időt rájuk is. Ha másra nincs is ideje, egy közös kávézást azért csak össze tud hozni.