Hallgass a megérzésedre, és válassz egy kártyát! Hangolódj rá!

1. kártya

Egy csodálatos időszak vár rád: boldog, sikeres, és elégedett leszel. Minden úgy fog történni, ahogy szeretnéd, a lehető legjobb helyen vagy. Az eddigi kemény munkáért végre megkapod a várva várt jutalmat, siker fogja koronázni a fáradozásaidat. Vonzónak, energikusnak érzed magad, sokkal pozitívabba látod a világot. Pozitív kisugárzásoddal másokat is inspirálsz.


2. kártya

A következő időszakban nagyon gyorsan fognak változni körülötted az események. Jó, ha elfogadod ezt a mozgalmas időszakot, és pozitívan tekintesz a változásokra. Bízz magadban, és a sorsban, meglátod, miden jóra fog fordulni. Sok izgalmas dolog vár rád, és lehet, hogy az eddig megszokottnál sokkal jobban fogsz lelkesedni. Légy türelmes, ne siettesd a dolgok alakulását. Ahelyett, hogy aggódnál inkább tekintsd egy jó kihívásnak az életed történéseit. Gondolkodj, majd cselekedj, semmiképp ne kapkodj. Engedd el a múltat, koncentrálj inkább a jelenre.


3. kártya

Az elmúlt időszakban több negatív esemény volt az életedben, és ezek bizony eléggé kibillentettek a lelki egyensúlyodból. Ebben az évben olyan lehetőségek adódhatnak az életedben, melyek hatására újra visszanyered majd az önbizalmad. Engedd el a stresszt, és a kételkedést, és cselekedj, hiszen tudod jól, semmit nem fogsz veszíteni. Csak az első lépést kell megtenned, a többi már sokkal könnyebb lesz. Ha pénzügyi területen kissé bizonytalan lennél, akkor kérd egy szakember tanácsát. Itt az ideje, hogy kezedbe vedd az életed, és felemelt fejjel haladj előre.