Első kártya:

Olyasmihez lesz kedved, amit nem szoktál tenni. Talán nem érted magadban ezt az újonnan jött vágyat, és nem is kell megértened ezt. Nem az a fontos, hogy elemezd a vágyaidat, hanem az, hogy megvalósítsd őket. Bármennyire is szokatlan tevékenységre lesz kedved a napokban, tegyél egy próbát. Meglátod majd, hogy ez miért volt fontos neked.

Második kártya:

Ha úgy érzed, hogy bántanak valakit, akit szeretsz, ha úgy érzed, hogy túl sok stressz és kihívás jut a szeretteidre talán nehezen tudsz megszólalni, és talán nehezen találod a szavakat. Pedig igazán könnyen lehet, hogy neked nem is kell megkeresned ezeket a szavakat. Talán egy ölelés, talán egy „Szeretlek.” talán egy „Veled vagyok.” bőven elég ahhoz, hogy mindketten jól érezzétek magatokat.

Harmadik kártya:

Minden pillanatban azt figyeled, hogy hogyan lehetne jobban, könnyebben, egyszerűbben elérni a célodat. A nagy céltudatosságban azonban könnyen megbánthatsz másokat. talán nem kellene mindenkivel céltudatosnak lenned. Talán vannak olyan emberek az életedben, akikkel megengedhetnéd magadnak a céltalanság luxusát is.

X