Válassz egy kártyát, az egyik a te számodra rejt fontos útmutatást

by admin

Első kártya

A korona az egyik legfontosabb kifejezőeszköze az elme és a gondolatok uralásának illetve tisztán tartásának. A Botok Uralkodója a benned lévő mérhetetlen tűzerő kifejezése valaminek a megalkotása vagy létrehozása iránt. Sokkal többet segítesz magadon, ha nem hagyod elszabadulni a vágyaidat vagy az erődet, mert ez a te eszközöd, és mert a külvilág már nem lesz képes kielégítő választ adni rá. Sokkal elégedettebb lennél, ha tartalmat és fontos értékeket merítenél az életednek, ami állandóan az utadon tartana.

Ha felfedezed, hogy a nyers férfi erőket, amelyek éppúgy benned lakoznak mint a feminin energiák, felhasználhatod más módokon, amelyek immáron biztonságot és megnyugvást hoznak környezetednek. Ennek eredményeképpen nagyobb megbecsülést fogsz érezni a világ felől is. Elég éretté váltál arra a feladatra, hogy felelősséget vállalj másokért, és tiszta szívből szolgáld őket. Ehhez viszont ismerned kell magad, és ha mindent, amihez jól értesz, kitartó figyelemmel kísérsz, ráérzel arra, hogyan alakíthatod át hatalmas vágyaidat építő erényekké.

A jellem tisztulása fókuszálja a Szándékot, és olyan célokat teremt, amelyek kivitelezése élvezhetővé válik számunkra.

Második kártya

A levegőerő és maszkulin energiáink magas szintű egyensúlyra lépése: saját férfi megnyilvánulásaink vagy életünk férfi szereplőinek kifejezőerejének fejlesztése saját férfi energiáink fejlődése által. Ő az, aki megtalálta az Igazságot, amelyhez egy életen át tartani tudja magát. Ő az, aki állandóan képviseli az Igazságot anélkül, hogy másokat sértene. Ő az, aki kellő távolságot tud tartani, hogy megőrizze személye egységét. Ő az, aki az intuitív módon érkező és felvillanyozó ihletettséget megragadja, és követni tudja. Ő az, akinek jó eszközei vannak ahhoz, hogy küzdjön másokkal, de mégsem teszi, mert kiállta a próbát.

Követi, amit legmagasabb rendűnek vagy legjobb minőségűnek tart, és ennek érdekében megfontoltan megválogatja, mi kerülhet be az életébe. Bár nem mindig tűnik barátságosnak, szíve azonban telve van hittel és reménnyel, pozitív érzésekkel, mert ami megfogan benne idea vagy ötletek szintjén, ő azt akár életfeladatnak is tekintheti, és egy pillanatra sem vonja kétségbe magát, illetve elképzeléseinek kilétét. Több időt kellene fordítanod arra, hogy inkább a fent említett, számodra kívánatos és kevésbé gyakorolt tulajdonságokra fektesd a hangsúlyt.

Tedd magad függetlenné és egyedivé a világtól, mert egyedül rád van szükség ahhoz, hogy elméd nagyszerű kitárulkozása egyedi formát öltsön.

X