Első kártya

Idd meg a napi szükséges vízmennyiségedet, fogyassz egészséges élelmiszereket és figyelj arra, hogy mindig tisztán tartsd az elmédet, koncentrálj arra, hogy folyamatosan előre haladj. Eljött az a nap, amikor meg kell bizonyosodnod arról, hogy tisztában vagy-e azzal, mit szeretnél valójában elérni és hogyan történjen ez meg. A lelki támogatóid segítenek téged ebben.

Itt az ideje félredobni a félelmeidet és belefogni abba, ami már egy ideje a nagy vágyad! Van valami az életedben, amit már nagyon régóta szeretnél megpróbálni, hiszen érzed, hogy az majd valódi örömöt hoz számodra. Lépd meg!


Második kártya

Függetlenül attól, hogy időnként mennyire összezavarodottnak és kilátástalannak érezzük a helyzetünket, az Univerzum és a lelki támogatóink ott vannak mellettünk. Ha úgy érzed, hogy az elmúlt időben kissé lecsúsztál az útról, szánj rá időt, hogy leülsz, és mélyen magadba tekintesz. Hagyd, hogy az Univerzum energikus áramlata segítségével visszatérhess a megfelelő csapásvonalra.

Itt az ideje, hogy óvatosan ugyan, de előre lépj. Képesnek kell lenned arra, hogy összegyűjtsd az összes szükséges információt és erőforrást, ami körülötted van és megtenned a szükséges intézkedéseket. Eljött a döntés ideje és fontos, hogy jól tájékozott légy, mielőtt nekivágsz valaminek.


Harmadik

Most annak jött el az ideje, hogy összpontosíts. Gyakran elterelődik a figyelmed olyan dolgokról, amelyek azonnali megoldást követelnének. Állítsd fel a prioritásokat. Vedd számba, hogy melyek a legfontosabb dolgok, amelyek ebben az életszakaszban támogatnak téged és küszöböld ki az összes zavaró tényezőt, amelyek hátráltatnak abban, hogy a magasabb céljaidat elérd és támogathasd a szeretteidet.

A hangsúly, most a családodon van. Egy helyzet nagy figyelmet, támogatást és szeretetet igényel tőled. Te vagy az egyik legfontosabb iránytű ebben a szituációban, ezért nem szabad félvállról venned az ügyet.