Az első kártya üzenete

Az adott helyzet jó alkalom, hogy okulj a leckéből. Ahelyett, hogy a nehézségeidet néznéd, tekints rá úgy, mint ami a továbbfejlődés és az okosodás segédeszköze. Az akadályokat leküzdve erősebb, türelmesebb, megbocsátóbb és állhatatosabb leszel. A képen látható angyal hófehér galambot tart a kezében. Látod, számodra is itt a lehetőség, hogy megcsillogtasd képességeidet.

Vedd észre, mi ismerős a kérdéses helyzetben: nem jár-e vele olyasvalami, amibe belefáradtál, és amitől a legjobb volna megszabadulni? Ha egyszer megérted, miért válik javadra egy bizonyos típusú ismétlődés, többé nem fordul majd elő. Okultál a leckéből, s egyszer és mindenkorra túlléptél rajta.

Őrangyalod a segítségedre lesz, hogy pozitívabb megvilágításban lásd a jelen helyzetet, felfedezd benne a tanulságokat, és kigyógyulj a kéretlen visszaesésekből. Egyszerűen kérd meg angyalodat, hogy segítsen mindebben, s ha szerető gondolatok vagy érzések cselekvésre ösztönöznek, kövesd útmutatásukat.


A második kártya üzenete

Gyakorolni, gyakorolni,gyakorolni… ezt üzeni most az őrangyalod. Csak úgy éred el célodat, amelyről e pillanatban kérdezel, ha módszeresen pallérozod képességeidet. Őrangyalod gondoskodik arról, hogy legyen elég időd a rendszeres munkálkodásra.

Kellemes üzenet ez, hisz arra szólít fel, hogy azzal foglalkozz, amit szeretsz. Az új készségek gyakorlása hatékonyabbá és magabiztosabbá tesz majd, ami kedvezően hat egyéb életterületeidre is.

A kártyalap arra is vonatkozhat, hogy nyiss magánpraxist gyógyítóként, vagy fejleszd a lehető legmagasabb fokra gyógyító képességeidet. “Gyakorlat teszi a mestert” – régi közmondás ez. Ezúttal ne törekedj mesteri tudásra, elégedj meg a gyakorlással.


A harmadik kártya üzenete

Imáid meghallgattattak. Sem most, sem később nem lesz gondod a mindennapi kenyérre, ahogy egyéb szükségletedre sem. Ajánld félelmeidet és aggodalmaidat Istennek és az angyaloknak, s higgy abban, hogy vigyáznak rád és szeretteidre. Ne törődj azzal, vajon hogyan teljesül be mindez, hisz Isten a maga végtelen bölcsességében majd ügyel a részletekre. Legyél nyitott mások ajándékaival és segítségével szemben, mivel ez is az egyik módja annak, ahogyan az Ég válaszol fohászodra.

Isten bőségszarujából mindenkinek jut elég. Olyan Ő, mint egy szerető szülő, aki a legjobbat akarja neked. Higgy ebben, drága testvérem! A bőség áldásai minden irányból rád záporoznak. Megérdemled az Ég segítségét, mert te is Isten szent gyermeke vagy. A menny szeret téged, és tudja, hogy anyagi szükségleteid vannak. Kövesd belső hangodat, mert ez is isteni útmutatás, és tedd meg a szükséges lépéseket. A többiről Isten gondoskodik.