Első kártya

Ígéretes időszak vár rád mindenféle tevékenységgel kapcsolatban, legyen az személyes vagy szakmai. Így minden fontos munkád időben, problémamentesen befejeződik, és nyugodtnak érzed magát.
A karrierbeli előrelépésed is lehetséges, ha dinamikus szemléletet tartasz fenn. Pozitív hozzáállásod megkönnyíti a dolgokat, és segít új mérföldkövek és új magasságok elérésében, ezért élvezd mindazt, ami vár rád. Isteni oltalmad van, és az egész Világegyetem támogat téged a következő időszakban.

Második kártya

Általában véve mozgalmas időszakod lesz, nagy aktivitással. Az érzelmek vagy a cselekvés nem fog hiányozni az életedből ebben az időszakban. Mentálisan kissé megterheltnek érezheted magad az előtted álló munka miatt, és sok okból stresszes lehetsz.
Úgy tűnik, hogy a stressz nem szűnik meg, és ebben az időszakban rendkívül kényelmetlenül és szorongva fogod érezni magad, amikor megnézed a várakozó teendők halmát. Be kell fejezned mindent, ami vár rád, és mindent rendbe kell hoznod. Légy nyugodt, gyönyörű dolgok várnak rád, amint megszabadulsz a sürgős elintéznivalóktól.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X