Első kártya

Harmónia és kiegyensúlyozottság, az ellentétek egyensúlyban tartása, gyógyulás. A szélsőségek lefaragása, önmegtartóztatás, a zabolátlan energiák hasznos célra fordítása. Az ellentétes dolgok együvé tartoznak, ezért ne is próbáljuk meg őket szétválasztani. Ellenkezőleg. Ha megfelelő arányban vegyítjük őket, csodálatos egységet kapunk. Gyakran mi magunk, szilárd meggyőződésünkkel vonunk falat két, számunkra összeegyeztethetetlenül különböző dolog közé. Ha megértjük, hogy a világot nem csak egyféleképpen lehet szemlélni, képesek leszünk ledönteni ezt a láthatatlan falat.


Második kártya

Talán már érzed, hogy meg van benned az energia, tehetség, hogy magad mögött hagyd a régi dolgokat, felold az ellentéteket. Régi vitákat fogsz lezárni, de lehet, hogy haragos ellenfeleket fogsz kibékíteni. Nem sokára jelentős lépéseket teszel az önállósodás útján, megpróbálod akaratodat keresztül vinni és kockázatvállalási kedved is növekszik. A munkahelyeden egyre több feladatot vállalsz, felelősség érzeted megnövekszik, ahogy a Diadalszekér visz előre. Mindenképpen a siker útján haladsz, de a kártya figyelmeztet, hogy ne értékeld túl magad, a másoktól átvett gondolatok helyett pedig építsd ki saját eszmerendszered.


Harmadik kártya

Egyensúly, harmónia, kiegyensúlyozottság, felelősségvállalás, a szempontok mérlegelése döntéshozatal előtt, tudatos választás. Az igazság logikus gondolkodást, objektív helyzetfelismerést, ha szükséges, a helyzet újra értékelését igényli. Az igazságról, erkölcsről, kötelességről való elmélkedés. Valószínűleg olyan helyzet állt elő, ahol mindkét fél kompromisszumkészségére szükség van. Ismerd be, és vedd tudomásul az igazságot. Tudatosítsd tetteid következményeit és az életedre gyakorolt hatását, és ennek tudatában alakítsd a jövődet.