Választásodat belső intuíciód vezérli, nincs más dolgod, mint ellazulni, elengedni magad, és kiválasztani egy kártyát a háromból.

Első kártya:

Ez a lap nem más, mint a benned élő gyermek. Azért választottad ezt, mert újrakezdés előtt állsz, nyitottan és elvárások nélkül készülsz az élet egy új területére lépni. Azt mutatja, hogy önfeledt vagy és játékos – de vigyázz, mert utalhat balga naivságra is. Élvezd ki a benned lévő önfeledtséget, de tedd ezt bölcsen! Készen állsz a változásra, akár egy nagy ugrásra is. Sikerrel fogsz járni, mert szabad, bátor, kreatív ember vagy. Kövesd az utat, melyet a szíved diktál.


Második kártya:

Eszes, aktív, öntudatos vagy. Problémákkal kell szembenézned, de legyőzöd azokat, mert erősen és bölcsen használod tudatodat. Biztos vagy magadban, tisztában vagy képességeiddel, harmóniában van benned az ész, az érzelem, a tapasztalataid. Ideje, hogy megtaláld azt a közeget, ahol kiteljesedhetsz! Teremtsd meg azt a környezetet, ahol meg tudod élni és másokkal is meg tudod osztani, mire vagy képes!


Harmadik kártya:

A fantázia, az álmodozás, az érzelmek és a spiritualitás uralnak. Ez a lap egy erős női szimbólum, mely rejtélyes és titokzatos. Ha ezt választottad, akkor olyan élethelyzetben vagy, mely bizonytalanságot okoz számodra. Eljött az ideje annak, hogy kicsit passzívvá válj, befelé figyelj, felismerd a rejtett és mélyebb vágyaidat. Ne ess végletekbe, ne utasítsd el a világot és ne zárd ki magad belőle! De elemezd érzéseidet, fejtsd meg a tapasztalataidat és a megértés által el fogod nyerni a nyugalmat, melyre vágysz.