Első lap

Mihály arkangyal vigasztaló ölelése ártatlanságodról biztosít téged. Kérd meg, hogy segítsen megszabadulnod a bűntudattól (mert ennek terhe nem engedi, hogy megtaláld a belső nyugalmat), és meg tudj bocsátani magadnak.
Érezd a hatalmas megkönnyebbülést, ahogy Mihály arkangyal segítségével megtapasztalod saját ártatlanságodat. Még a régi beidegződéseid sem tudják beárnyékolni Isten tökéletes munkáját, hogy fényből és szeretetből erős, szeretni való és szeretni tudó lénynek teremtett téged.

Második lap

Mihály arkangyal arra ösztönöz, hogy figyelj oda a belső hangra, mert megérzéseid helyesek. Lehet, hogy nehéz szembesülni az érzéseiddel, de nem hagyhatod őket figyelmen kívül, mert fontos üzenetet hordoznak számodra. Ha szeretnél tisztán látni, fogj papírt és tollat, és kérdezd ki érzelmi énedet: „Mit érzel most? Szerinted miért? Mit szeretnél, mit tegyek?” Ha odafigyelsz, és bízol az érzéseidben, megkapod a választ.
Tiszteld és kövesd a belső hangodat, amelyen keresztül a Gondviselés szól hozzád. Isten és az angyalok gyakran a testi érzékelés vagy megérzések formájában válaszolnak imáidra. Ha csak rálegyintesz, mondván: „Ó, ez csak egy érzés”, akkor figyelmen kívül hagysz egy fontos isteni útmutatást. Ezt a kártyát azért húztad, hogy figyelj – valóban figyelj oda – a megérzéseidre.

Harmadik lap

Sokat tettél azért, hogy megteremtsd a jelenlegi kellemes körülményeket. Most azonban itt az ideje, hogy más lehetőségeket is megvizsgálj. Kitűnő az alkalmazkodóképességed, de nagyon fontos, hogy minden körülmények között hű és őszinte légy magadhoz. Mihály arkangyal arra figyelmeztet, hogy nem kell megalkudnod, és megtagadnod önmagad, anélkül is megkapod mindazt, amire szükséged van.

X