Válassz egy kártyát, tudd meg mire számíthatsz most a karriered terén

Első kártya

A világ összes önbizalmával rendelkezik, vagy legalábbis kellene, hogy rendelkezzen. Ha ezt a kártyát választotta, az azt jelenti, hogy bár lehetnek kérdései és kétségei, mélyen legbelül tudja, hová tart, és minden eszköze megvan ahhoz, hogy eljusson oda. Az ilyen gondolkodásmóddal járó probléma lehet a túlzott magabiztosság, ami viszont rossz döntésekhez vezet. Ha úgy gondolja, hogy tökéletes pénzügyi ötlete vagy munkalehetősége van, olvassa el az apró betűs részt. Ha tényleg olyan jó, mint amilyennek látszik, vágjon bele. Ha nem, akkor vizsgálja meg a lehetőségeket.

Második kártya

Miért mennek olyan könnyen a dolgok másoknak? Talán csak nagyobb szerencséjük van, mint neked? Ez nem igazságos! Gondolkodtál mostanában ezeken a gondolatokon? A jó hír az, hogy ezen kártya húzásával a szerencséd hamarosan megváltozik, de a következő a helyzet: a szerencse nem annyira része ennek a kártyának, mint inkább az, hogy fegyelem, kemény munka alkalmazásával és az adott ügyek szervezett, módszeres megközelítésével jó eredményeket érsz el.

Harmadik kártya

Annyi potenciális pénzügyi kaland áll előtted, de a legutolsó dolog, amit szeretnél, hogy spontán cselekedj, és a végén hülyének nézzenek. A kártya ezekkel az aggodalmakkal foglalkozik, de jelentős lehetőségeket és képességeket is szimbolizál. Mi az, amit eddig féltél kipróbálni? A kártya azt tanácsolja, hogy engedd el az elvárásokat (akár másoktól, akár saját magad által támasztott elvárásokat), és tapasztald meg/fogadd be mindazt, amit az élet kínál.

Negyedik kártya

A jövő vár. A kártya azt jelzi, hogy nehéz vagy kihívásokkal teli időszakon vagy túl, és most itt az ideje, hogy végre megkapd a jutalmad. Úgy érzed, hogy új irányba húz a dolog? Nyitott vagy olyan lehetőségekre, amelyeket eddig nem vettél figyelembe? Ez a kártya arra emlékeztet, hogy légy nyitott, és ne légy annyira előítéletes, ha pénzügyekről van szó. Légy őszinte és nyílt, hogy a beteljesülés és a siker érzését elnyerd.

Talán ezek is érdekelhetnek