Válassz egy kártyát, tudd meg mire számíthatsz most hétvégén

1. lap:

Ez a lap megváltást, felszabadulást vagy csodálatos átalakulást jelent. Felbukkan valami, amit régóta elveszettnek tartottunk: kincset emelünk ki a mélyből vagy hatalmas megkönnyebbülést érzünk, mert véget ért egy nehéz időszak, s megszabadulunk a nyomasztó terhektől. Bármi legyen is a kártyának feltett kérdés tárgya, most gyógyulás, megváltás vagy szerencsés megszabadulás jellemzi a kérdéses témakört.

2. lap:

A lap cselekvő önmegvalósításra, hatalomvágyra és életerőre utal. Ez a cselekvés, a késztető erő és a kezdeményezés lapja, amely a dolgokat megmozgató okosságot, erőt és ügyességet is jelképezi.
A Mágus azonban céljainak megvalósítása érdekében nem riad vissza a ravaszkodástól és a szemfényvesztéstől sem, ha úgy érzi, hogy ez saját előrejutását vagy dicsőségét szolgálja.

3. lap:

A lap életkedvet, életerőt és frissességet sugároz, gondtalanságra, optimizmusra és természetes életörömre utal. Eddig tapasztalataink most az élet napos oldalára vezetnek bennünket. Túlemelkedünk elavult szokásainkon, átlépjük eddigi határainkat, s ez ragyogó hangulattal, boldogsággal és bizakodással tölt el. Készen állunk egy nagyvonalú, békülékeny gesztusra.

Talán ezek is érdekelhetnek