Válassz egy kártyát, fontos dolgot árul el a jövédről

Első lap

Ez a lap megváltást, felszabadulást vagy csodálatos átalakulást jelent. Felbukkan valami, amit régóta elveszettnek tartottunk: kincset emelünk ki a mélyből vagy hatalmas megkönnyebbülést érzünk, mert véget ért egy nehéz időszak, s megszabadulunk a nyomasztó terhektől. Bármi legyen is a kártyának feltett kérdés tárgya, most gyógyulás, megváltás vagy szerencsés megszabadulás jellemzi a kérdéses témakört.

Második lap

Ezen lap által jelképezett időszak a fejlődés, a gyarapodás ígéretét hordozza. Ilyenkor a természetes erőkre és ritmusokra hagyatkozva új, gyümölcsöző területeket fedezhetünk fel, a természet és a sors páratlan bőkezűségében részesülhetünk. Ha az események természetes menetére bízzuk magunkat, a fejlődés és változás termékeny útjára léphetünk, és részeseivé válunk a természet teremtő és megújító folyamatainak.

Harmadik lap

A lap a hit bizonyosságán alapuló mély biztonságérzetet jelképezi. Arra a semleges, nem cselekvő magatartásra utal, amely bölcsen elfogadja a világ összes jelenségét, mert tudja, hogy semmi sincs hiába, és mindennek megvan a maga létjogosultsága.
Ezt a lapot sokan szerencsehozó kártyának tekintik, mert olyan utakat jelez, amelyeken valóban célhoz érünk, hiszen bizakodva és bizonyossággal telve haladunk rajtuk, s rendületlen hitünk legyőz minden akadályt.

Negyedik lap

A lap belső világunk kifürkészhetetlen mélységeibe vezet, s kapcsolatot teremt a lélek képekből álló nyelvével. Bepillantást enged a tudattalan birodalmába, ahol szembesülünk vágyainkkal és félelmeinkkel. Mindenképpen alá kell szállnunk lelkünk tárnáiba, de ugyanilyen fontos, hogy vissza is térjünk onnan. Enélkül az önkiteljesítés folyamata eredménytelen marad.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük