Első lap:

Rendkívüli, új lehetőségek tárulnak fel előttünk. Új emberekkel kerülünk kapcsolatba, új helyeket ismerünk meg, és új feladatokba kezdünk. Samael szeretettel kíván segíteni nekünk, és mivel a változást gyakran szorongás előzi meg, arra kér, hívjuk segítségül Atlantisz összes angyalát, hogy biztosak lehessünk benne, oda fogunk megérkezni, ahová indultunk. Ám mielőtt ez megtörténhetne, talán megfelelő lenne, ha lemondanánk régi terveinkről, elhagynánk korábbi viselkedési szokásainkat, ötleteinket vagy ismerőseinket. Lássuk úgy az “újat”, mint találkozást a Forrással, mint feltöltődést, új életerőt. Olyan ez, mint amikor reménnyel, szeretettel és örömmel üdvözöljük a hajnalt, az új napot.


Második lap:

Ha ezt a kártyát húzzuk, Jofiel arra kér bennünket, hogy engedjük el a múltunkból táplálkozó negatív érzelmeket, és szabaduljunk meg a fájdalom szövevényétől, amely megakadályozza, hogy határtalan örömben és szeretetben éljük az életünket. a megbocsátás nem azt jelenti, hogy elfogadjuk a helytelen magatartást. Azt jelenti, hogy többé nem vagyunk hajlandók cipelni a reakcióink által kiváltott fájdalmat. Ha nem vagyunk képesek szívből megbocsátani, akkor keserűségre kárhoztatjuk magunkat. Engedjük, hogy Jofiel levegye vállunkról ezt a terhet.


Harmadik lap:

A csoda érzékelésünk megváltozásának jele. Metatron tudatni kívánja velünk, hogy az újonnan születő élet misztériumához hasonlóan mi kreatív erőinket hozzuk a világra. A csodákat megidézhetjük, ha nyitottak vagyunk rájuk, hogy Isten és a jobbján álló Metatron megszabadíthasson félelmeinktől. Nyissuk hát meg elménket, és lássuk, hogy minden tehertől megszabadulhatunk. Ha ekképpen cselekszünk, a Forrás váratlan örömmel ajándékoz meg bennünket.