Első kártya

Ennek a lapnak a jelentése messzire nyúlik vissza, és összefonódik a titkokkal, hagyományokkal és évszázadokkal. A Főpap hisz a szertartások, tudásvágy, a dolgok mögött meghúzódó mélyebb jelentés megismerésének fontosságában és a hitrendszer állandóságában. Érti, és földi síkra tereli a szellemi minőséget. Nyugodt és tökéletesen ura önmagának. Tanító, aki segít fényt deríteni a titkokra.

Második kártya

Elégedettség és lelki nyugalom. Helyes következtetés, és már közel a megoldás. Az egyensúlyi állapot elérése, a különböző dallamok egyetlen, sokrétű dallá olvasztása, az élet dalává. A Világ a megvalósult célok és a fellendülés lapja. A beteljesülés állapota, ám ehhez kellő odaadás és kemény munka szükséges. Ha elérjük a vágyott célt, végre fellélegzünk. A beteljesülés mindent felülmúló pillanata egész valónkat átjárja. Varázslatos és értékes pillanat, a kemény munka gyümölcse, a mesékben rejlő üzenet: a szív vágyának beteljesülése.

Harmadik kártya

Bátorság, higgadtság és türelem, meggyőző erő és gyengéd irányítás, visszafogott erő. Ahelyett, hogy az indulataink vezérelnének minket, nekünk kell az indulatainkat kordában tartanunk. Hinni kell a sikerben, még akkor is, ha nem azonnal és nem könnyen jön – az oroszlán szenvedélyes, és a szenvedély lángja könnyen megégeti az óvatlant. Az erőt néha meg kell szelídíteni. A rendíthetetlen elhatározás meghozza az áhított eredményt.
Többféle erő létezik. Van az erőszakos, állatias erő, a fogak és karmok kegyetlen ereje, van a kicsinyeit védelmező hattyú heves szárnycsapkodása. És ott van a hatalmas tölgy állandó, nyugodt ereje, amely egy apró makkocskából nőtt egyre nagyobbra és nagyobbra. A bambusz pedig magába fogadja a külső erőket, hajladozik, de nem törik.