Első kártya

Különös dolog az idő: amikor épp nincs semmi dolgod, szinte csak vánszorog. Amikor azonban a szeretteiddel vagy szinte száguld. A közeljövőben szívesen megzaboláznád a száguldó időt és szívesen alakítanád úgy a napot, hogy a lehető legtöbb időt tölthesd a neked kedves emberekkel. Mostanság ehhez minden lehetőséged is megvan, hiszen most egy kicsit kevesebb a kötelezettséged a megszokottnál.

Második kártya

Szívesen tervezel előre manapság. Most olyan nagyívű a gondolkodásmódod, hogy azzal is tudsz foglalkozni, hogy mi lesz veled egy vagy két év múlva. Az idő alkalmas arra, hogy messze előre tekints az időben, és hogy megvizsgáld, milyen irányban érdemes terelgetned az életedet hosszú távon. Ma álmodd meg azt, hogy hol akarsz tartani két év múlva.

Harmadik kártya

Talán nem mindig értesz egyet a körülötted lévőkkel, de hamarosan el kell ismerned, hogy sok-sok bölcsessége van a környezetednek. Hamarosan talán engedned kellene a szeretetteli unszolásnak, és talán meg kellene változtatnod a véleményedet egyvalamiről. olyasvalamiről, amiről eddig nagyon mást gondoltál, mint a szeretteid.

Negyedik kártya

Az utolsó pillanatban veszed észre, hogy túltervezted a közeljövődet, és talán mégsem fog olyan sok minden beleférni, mint ahogyan azt tervezted. Lehet, hogy most érdemes lenne átszervezned a következő napokat annak érdekében, hogy mégis bele tudd illeszteni mindazt, amit csinálni szeretnél, és ne kelljen egész napokat rohannod az egyik helyszínről a másikra.