Első kártya

Elengedés és megújulás, bűnbocsánat, az új hajnal üdesége, új kezdet. A nehéz döntésekkel együtt jár, hogy gyakran kemény ítélettel szembesülünk, bármennyire fájdalmas is ez számunkra. Szembenézünk döntéseink következményeivel, és felismerjük elkerülhetetlenségüket, és megbocsátunk. Újjáéledés, a születés és halál misztériuma. A sors hangja szólít. A hívás egyértelmű és kétségbevonhatatlan, és tudjuk, hogy cselekednünk kell.


Második kártya

Minden szakterületen – főleg írók, művészek, marketingesek, műszaki pályákon dolgozóknak – pozitív változás következik be. Valami megújul, változik, vagy folyamatos fejlődésnek indul a munkahelyeden, rosszabb esetben is egyfajta fellendülést fogsz tapasztalni. A kártya az események szintjén jelezhet új főnök, munkatárs érkezését vagy, hogy megváltozik a munkakörünk. Ebben az esetben, ha a kezdetek nehezek is lesznek, ne izgulj, mert ez a változás nyereséges lesz.

Harmadik kártyaFélelmek, szorongások árnyékolják be a következő hónapokat. Az események szintjén rettegünk egy vizsgától, vagy attól, hogy nem kapunk állást, esetleg, hogy elveszítjük az állásunkat. Egyéb esetben tarthatunk a főnökünktől, kollégáktól vagy magától egy munkafolyamattól. A Hold azt sugallja, hogy próbáld meg minél hamarabb elengedni a félelmeidet, kiszabadulni a rémálomból, mert külső segítségre kicsi az esély. Neked kell végigmenned a keskeny ösvényen.

Negyedik kártya

Az akadályok leküzdése, győzelem, a szándék és akarat összpontosítása, saját identitás kialakítása, önbizalom, a fegyelem gyakorlása, a tekintély és a hatalom kézbentartása, megingathatatlan bizonyosság valamilyen ügyben. A világ folyamatos változása naponta kihívások elé állítja az embert – életkörülményeink, érzelmeink, a körülöttünk élő emberek állandóan változnak – ezért fontos, hogy minden körülmények között megőrizzük az irányítás képességét. A tenger és az ég találkozásának vékony határán egymásnak feszül víz és a levegő. Hogy a törékeny egyensúly megmaradjon, kellő önbizalommal és tudással felvértezve lehet csak végigsétálni a törékeny határon.