Bika

Újra elemedben vagy, és soha nem érezted még magad ilyen jól, kedves Bika. Ahogy a Nap a testvérjegyedbe, a Szűzbe lép, energiát és életerőt hoz a szerelem, a szenvedély, az élvezet és az önkifejezés ötödik házába, nemcsak önmagadat érzed, hanem a kreatív folyamatoknak is hódolsz.

Néhányan közületek még arra is késztetést érezhetnek, hogy fontos üzenetet közvetítsenek, mert a Merkúr augusztus 22-én trigonba kerül a Plútóval, ami erősíti érzékeléseteket és a fontos részletek felismerésének képességét. Az Uránusz augusztus 24-én szintén a Bikában áll meg retrográd állomáshelyén, ami a vihar utáni nyugalomnak tűnhet. A közelmúltban bekövetkezett változásokban megalapozod az elképzeléseidet, és gyakorlati megoldásokat találsz. Készen állsz arra, hogy szíved vágyait kövesd, vagy megszilárdíts egy kreatív képességet?

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Az augusztus 27-i újhold a Szűzben csodálatos lehetőséget kínál az elindulásra, ezért mindenképpen határozd meg a szándékaidat. Végül, de nem utolsósorban, égi uralkodód, a Vénusz augusztus 28-án közvetlen szembenállást alkot a Szaturnusszal, amely retrográd. Ez azt jelenti, hogy itt az ideje megvizsgálni, mi működik és mi nem működik a szakmai és a magánéletedben. Mi az, ami valóban kiteljesít téged? Ebből kerül többet az életedbe.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X