November 24. varázslatos időszakot indít el, hogy megnyissa a szívedet, bővítsd az ismereteidet, és a lelki jólétedre összpontosíts.

Ha azok közé tartozol, akik mélyen megérezték az októberi és novemberi napfogyatkozás időszakát, a november 24-i újhold egy kis friss levegőt jelenthet, különösen azért, mert november 23-án a Hold a Nyilas jegyébe lép, ami arra ösztönöz, hogy törődjünk az elménkkel és a lelkünkkel.

Bár általában van néhány kiválasztott csillagjegy, akiket az újhold és a telihold a ciklusok során erősen érint, a jókedvű Nyilas tűzjegye mindannyiunknak osztogat egy kis jupiteri szerencsét.

Az újholdak alapvetően új kezdetet jelentenek az asztrológiában. Arra hívnak minket, hogy lassítsunk, pihenjünk és rendezzük életünket a következő hetekben. De azzal, hogy a Nyilas veszi át a gyeplőt ebben a holdfázisban, kilökhet minket a komfortzónánkból, és arra kényszerülhetünk, hogy több kockázatot vállaljunk.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben március 25-én

Az újhold a Nyilas jegyében éppen azelőtt történik, hogy a Jupiter kilép a Halak jegyéből, a hála és a jövőbe vetett remény hullámaként érkezik. Mindannyian optimistábbak leszünk, mint eddig voltunk, és talán eláraszt minket az izgalom.

Ez az újhold ideális lehet a következő nagy projektünkhöz vagy új ötletekkel való kísérletezéshez, de a Mars retrográd mozgása sok tervünket veszélybe sodorja, különösen azoknál a jegyeknél, amelyek ebben az időszakban a csillagok látóterében állnak. De még így is varázslatos időszak arra, hogy megnyissuk a szívünket, bővítsük tudásunkat és a lelki jólétünkre összpontosítsunk.

Az alábbiakban pedig az asztrológusok előrejelzéseket és tanácsokat készítettek azoknak a szülötteknek és aszcendenseknek, akiket elsőként vesznek célba a 2022 november 24. és december 20. között zajló asztrológiai események. Ha megtalálod itt a csillagjegyed, köszönd meg a csillagoknak a szerencsét, ami ebben az időszakban kínálkozik számodra.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X