Bak

Valakinek, akit ön nagyon szeret, ezen a napon nagyon rossz hangulata van. Előfordulhat, hogy emiatt nem éppen a legjobb arcát fogja mutatni és önt, még ha akaratlanul is, de könnyedén megsértheti. Ennek ellenére próbáljon meg megértő és együtt érző lenni. Ha ismerőse goromba is, nem kell, hogy komolyan foglalkozzon vele, hisz csak a csalódottság beszél belőle, de pár nap múlva ő is rá fog jönni, hogy tiszteletlenül viselkedett önnel szemben és elnézést fog kérni magatartásáért. Addig is, ha teheti, legyen mellette és próbálja meg jobb kedvre deríteni.

Vízöntő

Ezen a napon váratlanul összefuthat egy rég nem látott, kedves ismerősével. Talán jókor is jött ez a találkozás, hisz barátjának most igazán szüksége van valakire, akinek kiöntheti a lelkét, és akitől jó tanácsot kérhet. Próbáljon meg türelmes, megértő maradni, még akkor is, ha váratlannak tűnik önnek ismerőse lelki kitárulkozása. Biztosan tud majd pár jó tanácsot adni és segíteni a bajban. A nap végén az a kellemes érzés töltheti el, hogy segíthetett valakin, akinek most igazán szüksége volt pár jó szóra és támogatásra.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Halak

A mai nap egy hirtelen vágy kerekedhet felül önön, amely változtatásra készteti önt, párkapcsolata, munkahelye, vagy épp az egész élete terén, kedves Halak. Vegyen akármilyen fordulatot is most az élete, próbáljon meg kitartani döntése mellett és ne fordítson hátat a jövőben esetleg felmerülő akadályok előtt sem. Még ha bizonytalan is döntésében, higgye el, jót fog tenni a változás. Híres arról, hogy mindig megfontoltan cselekszik, ez most sincs másképp. Régóta érett magában ez a gondolat és végre eljött a pillanat, ami önt tettre késztette.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X