Kos

Nem csoda, ha nincs sok kedved a vasárnapi családi ebédhez: Úgy tűnik, hogy ma csupa olyan téma kerül szóba, amit te a legszívesebben kihagynál. Könnyen lehet, hogy ma érdemesebb lenne a családod helyett a szerelmeddel és a barátaiddal töltened az idődet. Nekik talán sokkal nagyobb szükségük van rád, mint más napokon.

Bika

Lassan meg kellene már tanulnod, hogy ki hogyan viselkedik a közeledben. Úgy tűnik, hogy vasárnap még mindig okoznak neked meglepetéseket az emberek, még akkor is, ha semmi mást sem csinálnak, csak azt, amit mindig is tettek. Jobb lenne, ha végre megjegyeznéd, hogy a körülötted élőket mi motiválja, mik a szándékaik és mi az a mód, ahogyan viselkednek, ha igazán akarnak valamit.

Ikrek

Olyan sok kérdésed van arról, hogy mit és hogyan kellene csinálnod. Ezekre a kérdésekre keresed egy ideje a választ, de nem nagyon találtad meg azt. Tudod mit? Valójában az a baj, hogy csak elméletben akarod megválaszolni az élet nagy kérdéseit. Ez azonban nem nagyon fog menni. Valójában sokkal hasznosabb lenne, ha ma cselekvést választanád, az újabb elméletek gyártása helyett.

Rák

Egy kicsit úgy érzed, hogy valamelyik családtagod átlépte azt a határt, amit még el tudsz viselni. Vasárnap könnyen kiderülhet, hogy valaki az agyadra megy, vagy úgy érzed, hogy megsértette a szuverenitásodat. Fontos, hogy tudd: Azzal, ha határozottan, szelíden és szeretettel adod ezt a tudtára sokkal jobbat teszel mindkettőtöknek, mintha üvölteni kezdenél.

Oroszlán

Van egy olyan előérzeted, hogy most már a saját kezedbe kellene venned néhány dolog alakulását. Jól érzed. Jól érzed, hogy ideje lenne valamilyen fondorlatos, csavaros és talán filmbe illő megoldással élned a saját ügyeidben. Lehet, hogy a hétköznapi, unalmas és szimpla ötletek csődöt mondanak vasárnap. Az izgalmas, új és meglepő elképzeléseid azonban működni fognak.

Szűz

Vajon miért mindig ugyanúgy alakul minden vasárnap? Nem lenne izgalmas egy kicsit változtatni a programon? Na jó, lehet, hogy ezt egyáltalán nem találod izgalmasnak, és talán sokkal megnyugtatóbb lenne a számodra, ha ma is minden ugyanúgy történne, ahogyan szokott. De lehet, hogy ma a változtatással lehetőséget adsz a szerencsének arra, hogy bekopogtasson hozzád.

Mérleg

Nem kell mindenkinek értenie a szavaidat, és nem kell túlzásba vinned a magyarázkodást. Úgy tűnik, hogy ma túlzásba viszed az okoskodást és a tudálékoskodást. Ez pedig olyasmi, ami sokaknak nem tetszik körülötted. Lehet, hogy ma érdemesebb lenne a hallgatást, és a kedves gesztusokat választanod. Ma tegyél jót mindenkivel, aki a közeledben van.

Skorpió

Talán elbotlasz a saját lábadban, vagy valamilyen más módon akadályozod önmagadat vasárnap. Most te magad jeleneted önmagadnak a legnagyobb korlátot, és talán érdemesebb lenne végiggondolnod, hogy eddig is hányféle módon akadályoztad önmagadat. Azok a tulajdonságaid. amelyek ma talán még akadályoznak téged, hamarosan segíteni fognak majd neked.

Nyilas

Az életed tele van ismétlődésekkel. Szinte észre sem veszed, hogy milyen sokszor ismétlődnek ugyanazok a dolgok. Szombaton is úgy érezheted, hogy megint sok minden ugyanolyan, mint más szombatokon. Ha eleged van abból, hogy mindig ugyanazt csinálod, egyszerűen csak törj ki ebből a körből, és kezdj egy újba Ma csinálj olyasmit, amit még sohasem tettél meg!

Bak

Ugye tudod, hogy csak azt kritizálják, aki csinál is valamit? Amikor ma kritika merül fel veled és a tevékenységeddel kapcsolatban, nyugodtan gondolj arra, hogy ez annak a jele: Valóban van hatása annak, amit teszel. A családodat egyáltalán nem érdekelné az, hogy mit csinálsz, ha nem törődnének veled. Szóval ahelyett, hogy kikéred magadnak, hallgasd meg a kritikát és mosolyogva köszönd meg! Még az is lehet, hogy a kritizálónak is van igazsága.

Vízöntő

Lehet, hogy úgy érzed: Az emberek nem figyelnek rád. Mintha ugyanazokat a dolgokat újra, és újra el kellene mondanod, anélkül, hogy ezeknek bármi hatása is lenne. Különösen jók a nemfigyelésben a gyerekeid, akik megint úgy csinálnak, mintha először hallanák azt, hogy rendet kell rakniuk a szobájukban. Tudod mit? Ma már ne ismételgesd ugyanazt többször. Inkább engedj magadnak egy kád forró vizet!

Halak

A békét keresed vasárnap, és ezt az érzést kivételesen olyan helyeken lelheted meg, ahol nem is gondolnád. Ma nem az számít, hogy hogy vagy, és az is mindegy, hogy kikkel vagy. Sokkal fontosabb, hogy milyen gondolataid vannak, és hogy milyen érzéseket táplálsz a téged körülvevők felé. Vasárnap bárhol képes vagy békét érezni, és bárhol meglelheted azt a nyugalmat, amelyre szükséged van.

X